Ανακοίνωση υποψήφιων με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη -Τόπος να Ζεις”



 

Ο Ζήσης Κύρου κατάγεται από τον Κρόκο Κοζάνης.

Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα, ενώ παράλληλα ασχολείται με την καλλιέργεια του κρόκου.

Είναι παντρεμένος με την Άννα Βατάλη και έχει δύο παιδιά.

Οραματίζεται έναν Δήμο με όραμα, αξιοκρατία και δίκαιη αντιμετώπιση όλων. Με αναπτυξιακή προοπτική, ποιοτική καθημερινότητα και νέες ευκαιρίες για τους πολίτες.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, ο Ζήσης Κύρου  θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”.

 

Κοζάνη 03/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιο σύμβουλο για την τοπική Κοινότητα Ακρινής  τον Δρόσο Καζαντζίδη.

Ο Δρόσος Κζαντζίδης μεγάλωσε και ζει στην Ακρινή.

Οραματίζεται την τοπική Κοινότητα Ακρινής με μέλλον, προοπτική και βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων χωρίς περαιτέρω εγκατάλειψη και απαξίωση. Πιστεύει ότι η απόφαση για το μέλλον της πρέπει να παρθεί από τους κατοίκους της Ακρινής και αυτή να γίνει σεβαστή από όλους.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Ακρινής με τον Δρόσο Καζαντζίδη ως σύμβουλο.

 

Κοζάνη 03/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Ελένη Λαζάρου – Βατάλη  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε στο Συμβούλιο της Κοινότητας Κοζάνης και ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είναι παντρεμένη με τον Σωκράτη Βατάλη και έχει δύο παιδιά.

Οραματίζεται έναν Δήμο δίκαιο με ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Ελένη Λαζάρου θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”.

 

Κοζάνη 03/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανακοίνωση υποψήφιων με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη -Τόπος να Ζεις”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.