Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Αιμοδοτών Σιάτιστας ¨Ο Άγιος Παντελεήμων¨



 

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 ο Πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας, Βασίλης Παπαρίζος με τον ταμία του Συλλόγου Θεοφάνη Δάλλα παρέλαβαν από την Π ΖΗΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ και τον κ. Ζήση Ψιάνο, 430 μπλούζες με το λογότυπο του Συλλόγου.

Τις μπλούζες ο Σύλλογος θα τις διανείμει στους αθλητές, στους ιππείς, στους μοτοσυκλετιστές, στα παιδιά και στα χορευτικά τμήματα που θα πάρουν μέρος στην Λαμπαδηδρομία η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Σιάτιστας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο κ. Ζήσης Ψιάνος ανταποκρινόμενος πάντα σε οποιαδήποτε ανάγκη του Συλλόγου βοηθάει έμπρακτα και αυτή τη φορά στην υλοποίηση της Λαμπαδηδρομίας – Φλόγα της Αγάπης του Συλλόγου που σκοπό έχει να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να διαμορφώσει Αιμοδοσιακή συνείδηση, στα παιδιά και τους νέους της Σιάτιστας , για τις αξίες του εθελοντισμού.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ¨Ο Άγιος Παντελεήμων¨ ευχαριστούν θερμά τον κ. Ζήση Ψιάνο και την εταιρεία p. zymaras & sia oe.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.