Παιδική χαρά… για σκύλους – Διαμαρτυρία κατοίκων για την κατάσταση με τα αδέσποτα στην περιοχή του γηπέδου στην Κοζάνη



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Τη δική τους διαμαρτυρία εκφράζουν πολίτες  μέσα από το KOZANILIFE.GR , για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στην περιοχή του γηπέδου στην Κοζάνη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι και όπως φαίνεται και στο βίντεο, στην παιδική χαρά , έχουν κάνει κυριολεκτικά κατάληψη αδέσποτα σκυλιά, γεγονός που στερεί από τα παιδιά, το αυτονόητο, να παίξουν στην συγκεκριμένη παιδική χαρά που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το super market Σκλαβενίτης, στην περιοχή του γηπέδου.

Οι γονείς, ζητούν από κάθε αρμόδιο να επιληφθεί της κατάστασης και  τονίζουν χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει της ανοχής τους .

Επιπρόσθετα, συμπληρώνουν ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά δεν φαίνεται να είναι αποπαρασιτωμένα, αφού κάνουν λόγο για εμφάνιση ψύλλων .

Δείτε το βίντεο :

9 σχόλια στο άρθρο “Παιδική χαρά… για σκύλους – Διαμαρτυρία κατοίκων για την κατάσταση με τα αδέσποτα στην περιοχή του γηπέδου στην Κοζάνη

  1. , Στην παιδική χαρά του Αγίου Δημητρίου έσπασε μία τραμπάλα και αντί για αντικατάσταση τσιμεντωσαν την βάση της .

  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ…ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : 1)ΓΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ??? ΚΑΙ 2)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ???

  3. Τι δε σάς αρέσει αφού αυτή την Κοζάνη θέλετε τα τελευταία 30 χρόνια αυτή ονειρεύεστε για τα παιδιά σας μέσα στο σκουπιδαριο και τής ακαθαρσίες

    1. Τελευταία έχει παραγινει δεν υπάρχει χώρος δημόσιος να κινηθεί κάποιος είτε πλατεία είτε παιδική χαρά είτε πάρκο είναι ατελείωτα τα αδέσποτα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ;τι αγάπη είναι αυτή;η να τα πάρουν σε κάποιους χώρους μακριά από τον κόσμο η να τα μαζέψει ο δήμος

  4. Η παιδική χαρά, αρχικά έγινε για αυτό που λέει η λέξη, για την χαρά των παιδιών.
    Απλά στην συνέχεια, όπως και σχεδόν όλοι οι δημόσιοι χώροι, ξαφνικά έγιναν για την χαρά των σκυλιών. Καλύτερα σκύλος στην Ελλάδα παρά άνθρωπος.
    ΥΓ. Ζωόφιλος είναι αυτός που κατέχει μεγαλώνει και συντηρεί το ζώο συντροφιάς.
    OXI αυτός που απλά ταΐζει το αδέσποτο έξω από τα σπίτια των άλλων, OXI αυτός που όταν θέλει το βλέπει σαν δικό του, το συντηρεί χρόνια έξω από το σπίτι του, το έχει ονοματίσει κιόλας, αλλά δεν έχει καμία υποχρέωση για εμβόλια, για εκπαίδευση, έλεγχο.
    Αυτοί είναι οι λεγόμενοι νεοαστοί φιλόσκυλοι ή αλλιώς , a la carte φιλοσκυλοι, οι οποίοι από τον καναπέ των σπιτιών τους, ενδιαφέρονται φανατικά για τα δικαιώματα των σκύλων, και είναι ακόμα και διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε ακραίο , αλλά νόμιμο μέσο, για να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους να πετάνε τα αποφάγια τους στα πεζοδρομία και τις πόρτες των άλλων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.