Ανακοινώσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό «Εδώ Κοζάνη» του Σ. Καμπουρίδη



Ο Συνδυασμός εδώ Κοζάνη ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα της Βασιλικής Καραντιάκου στο Τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου.

Η Βασιλική είναι παντρεμένη με δυο παιδιά, είναι Δημόσιος υπάλληλος και Πτυχιούχος Δ .Ι.Ε.Κ, με ειδικότητα  στη Δημόσια και ιδιωτική φύλαξη και με ειδίκευση στην προστασία υψηλών προσώπων.

Η Βασιλική συμμετέχει στο συνδυασμό μας  και μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλό του τόπου μας.


Ο Συνδυασμός εδώ Κοζάνη ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα του Καλλίνικου Κουτσίδη (Κανέλος) στο Τοπικό συμβούλιο Ελίμειας.

Ο Καλλίνικος  είναι ιδιωτικός υπάλληλος, με καταγωγή από την Ανατολή Κοζάνης. Ένας νέος άνθρωπος με διάθεση και όρεξη για δουλειά, που στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες τοπικές ομάδες.

Μαζί με τους νέους αλλάζουμε τον τόπο μας!


Ο Συνδυασμός εδώ Κοζάνη ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα του Ιώαννη Τσοκνίδα στο Τοπικό Διαμέρισμα Λευκοπηγής.

Ο Γιάννης   είναι υπάλληλος στη ΔΕΗ (οδηγός, χειριστής μηχανημάτων) εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Κονόμι και πατέρας της Χρυσούλας.

Στο παρελθόν υπήρξε αθλητής του στίβου με διακρίσεις τόσο στη Δ. Μακεδονία όσο και Πανελλαδικά.

Ο Γιάννης με αίσθημα ευθύνης, ανιδιοτέλειας και αγάπης,  για το χωριό του, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Σταύρο Καμπουρίδη.

Με όρεξη και διάθεση προσφοράς στον τόπο μας, στοχεύοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με οφέλη για την κοινότητα Λευκοπηγής , κοιτώντας το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.