Ανακοίνωση υποψήφιων συμβούλων με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”



 

 

Η Δώρα Νιάτσιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τσιάνα και μητέρα δύο παιδιών.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Είναι μέλος πολιτιστικών συλλόγων της πόλης.

Οραματίζεται έναν Δήμο Κοζάνης σύγχρονο με σεβασμό στους πολίτες, με υποδομές για τα παιδιά και δυνατότητες εργασίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Δώρα Νιάτσιου θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

 

Κοζάνη 28/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Ο Γεώργιος Αρνίδης του Ιωάννη και της Κυριακής είναι κάτοικος Κοζάνης.

Παντρεμένος με την Μαρία Κορώνα έχουν 2 παιδιά.

Είναι εν ενεργεία στρατιωτικός.

Είναι μέλος του συλλόγου γονέων παιδιών με αυτισμό Ν. Κοζάνης και αθλητής τοξοβολίας με το σύλλογο τοξόκλυτοι Κοζάνης.

Οραματίζεται έναν Δήμο Κοζάνης που θα σέβεται και θα αντιμετωπίζει ως ίσους όλους τους πολίτες του χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις και θα προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, ο Γιώργος Αρνίδης θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

 

Κοζάνη 28/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιους Προέδρους για την τοπική Κοινότητα Ανθοτόπου τους

  • Θεοδόση Προδρομίδη
  • Δέσποινα Καρυπίδου

Όραμα τους για την τοπική Κοινότητα Ανθοτόπουείναι να προκύψουν οι βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων χωρίς περαιτέρω εγκατάλειψη και απαξίωση.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Ανθοτόπου με τον Θεοδόση Προδρομίδη και την Δέσποινα Καρυπίδου.

 

Κοζάνη 21/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιους συμβούλους για την τοπική Κοινότητα Καρυδίτσας τους:

  • Βακουφτσή Μαρία
  • Ζαρκάδα Παύλο
  • Πραχάλη Ιωάννα

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Καρυδίτσας με την Μαρία Βακουφτσή, τον Παύλο Ζαρκάδα και την Ιωάννα Πραχάλη.

 

Κοζάνη 30/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιους συμβούλους για την τοπική Κοινότητα Μαυροδεντρίου τους:

  • Γεωργιάδη Μανώλη
  • Γρηγοριάδου Πελαγία
  • Φελαχίδου Νίτσα

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Μαυροδεντρίου με τον Μανώλη Γεωργιάδη, την Πελαγία Γρηγοριάδου και την Νίτσα Φελαχίδου.

 

Κοζάνη 30/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιους συμβούλους για την τοπική Κοινότητα Κοίλων τους:

  • Αραμπολίδου Μαρία
  • Γιώτα Δημήτρη
  • Καρανικόλα Δημήτρη
  • Χατζηγιαννακίδη Νίκο

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Κοίλων με την Μαρία Αραμπολίδου, τον Δημήτρη Γιώτα, τον Δημήτρη Καρανικόλα και τον Νίκο Χατζηγιαννακίδη.

 

Κοζάνη 30/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.