Διαμαρτυρία πολίτη για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στην κεντρική πλατεία Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



 

Τη διαμαρτυρία του εκφράζει πολίτης για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας:

”Καλησπέρα , σας στέλνω για να βγει για άλλη μια φορά στη δημοσιότητα η ξεφτίλα και η αδιαφορία των δημάρχων της πόλης αλλά και όλων των υπευθύνων  αυτήν την αθλιότητα που ζούμε καθημερνά με τα αδέσποτα.
Γαβγίζουν και επιτίθενται σε περαστικούς στο κέντρο της πόλης σε καθημερνή βάση , ενώ γεμίζουν με ακαθαρσίες όλη την πλατεία και τα πεζοδρόμια.
Πότε θα ασχοληθεί ο δήμαρχος με το θέμα;”

 

7 σχόλια στο άρθρο “Διαμαρτυρία πολίτη για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στην κεντρική πλατεία Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

  1. Μέχρι να φάνε άνθρωπο και μετά να ψάχνουν το τι και το πώς στην πλατεία δεν μπορείς να πας στο κουρι δε μπορείς να πας έχει γεμίσει δεκάδες σκυλιά μικρά και μεγάλα και ορμούν τον κόσμο πρέπει να κλείστουμε μέσα η να αλλαξουμε πόλη;

  2. Η μπιζνα τον αδέσποτων
    Όλα είναι μπίζνες από τα αδέσποτα μέχρι τα σκουπίδια ολα είναι μία μεγάλη μπιζνα

  3. Τελικά δεν φταίει ο Μαλούτας ή ο Δήμος. Φταίνε αυτοί οι αλητήριοι που τα ταΐζουν και μαζεύονται στην πλατεία. Αν δεν τα τάιζαν θα σκόρπιζαν στις γειτονιές. Οι σκυλολάγνοι κάνουν τη ζημιά και μετά κατηγορούν το Δήμο που δεν τα μαζεύει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.