Επίθεση αδέσποτου σε ανήλικο κορίτσι στην περιοχή Πλατάνια Κοζάνης



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANLIFE.GR 

Επίθεση αδέσποτου σκύλου δέχτηκε ανήλικο κορίτσι στην περιοχή Πλατάνια Κοζάνης,  λίγο μετά τις  8μ.μ το βράδυ της Δευτέρας 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες KOZANLIFE.GR , το κορίτσι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ χωρίς όμως να έχει δεχτεί τραυματισμό από το αδέσποτο ζώο.

Στο σημείο κλήθηκε η Δημοτική Αστυνομία που ενημερώθηκε για τον συμβάν και η Αστυνομία ενώ οι γονείς της ανήλικης ενημέρωσαν τον Δήμο Κοζάνης προκειμένου να διενεργηθούν οι περαιτέρω ενέργειες.

12 σχόλια στο άρθρο “Επίθεση αδέσποτου σε ανήλικο κορίτσι στην περιοχή Πλατάνια Κοζάνης

    1. Φυσικά όταν δεν τα θέλουν και τα χτυπάν μετά να φοβούνται και να Ορμάν σε όποιον βρουν ή όταν τα μικρά τα ενοχλούν και τα κυνηγάν…
      Αλλά παλι τα σκυλιά θα την πληρώσουν όταν μερικοί έξυπνοι λένε να μην τα τάζεις .. αν δνν τα ταισουμε θα αγριεψουν λόγω πείνας το καλύτερο είναι να βρεθούν υιοθεσίες και όχι να βγάζουν χολή μερικοί άνθρωποι … Για αυτό ευθυνομαστε εμείς που υπάρχουν αδέσποτα για αυτό τιμωρία στους ανθρώπους!!

      1. Έλεος ρε άνθρωπε, φταίει το καροτσάκι δηλαδή και όχι ο σκύλος, και όχι αυτοί που τα ταΐζουν και τα ποτίζουν, αλλά σε άλλη γειτονιά και σε άλλα σπίτια. Απορώ που το συζητάμε κιόλας. Οι φιλόζωοι ασχολούνται με όλων των ειδών ζώα. Όλοι οι άλλοι είναι φιλόσκυλοι, οι οποίοι τους αρέσει, να τα ταΐζουν, να τα παίζουν, αλλά μετά να πάνε στα σπίτια τους θεωρώντας ότι έκαναν το καλό, χωρίς καμία ευθύνη για τα τετράποδα, θεωρώντας ότι έκαναν το καθήκον τους.
        Δεν μπορεί να είσαι φιλόζωος εάν δεν σε ενδιαφέρει πρωτίστως ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να μην σε απασχολεί το γεγονός ότι σκυλιά όρμησαν στο κοριτσάκι, ότι το κοριτσάκι θα βλέπει σκύλο και θα φοβάται από εδώ και πέρα και από την άλλη να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε το ζώο, γιατί επιτέθηκε και γιατί το ζώο έχει ψυχολογικά προβλήματα !!!
        Η ευθύνη του Δήμου, άλλο θέμα και αυτό, αλλά μην το πιάσουμε.

  1. Έλεος από πού να ζητήσουμε βοήθεια περνούμε στο δήμο και μας λένε εντάξει θα ειδοποιήσουμε…..κρίμα δεν μπορουν να τα μαζέψουν; οι φιλοζωοι λέει δεν αφήνουν …ο κάθε φιλοζωος…ας αναλάβει τις ευθύνες του όχι να τα παρατάει σε πάρκα και σε δημόσιους χωρους

  2. Πού είναι ο σημαδρακος που θα τα μάζευε σε 10 μέρες; στην Αθήνα πέτυχε το στόχο του
    Τώρα λουστείτε τα σούρδοι

    1. Το σκυλί θα δωθεί αύριο σε υιοθεσία μην ανησυχείτε…αυτοί που το ταίζουν εχουν προβεί σε ενέργειες,όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια,που είχε 20 και 25 σκυλιά στο ίδιο αυτό σημείο,με τους κατοίκους που ήταν εκεί να μην έχουν κάνει τίποτα ως τότε.τώρα έχει ένα και θα πάει για υιοθεσία.

      1. Το σεττερακι ήταν ; Αυτό δεν πείραζε ούτε μύγα… αν είναι αυτό μακάρι να βρει ένα σπίτι τόσα χρόνια στο δρόμο …

  3. Για τα ανήλικα όμως που πέταγαν πέτρες τις προαλες σε ένα σκυλί που κρύβονταν τρομαγμένο στη Βενιζέλου σε παλιό κατάστημα δε .μίλησε κανείς , το επακόλουθο πιο θα είναι ? Ε όχι άμα τα δάγκωνε δε θα τα κλεγα τα συγκεκριμένα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.