Τεντόγλου – Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα και αποθεώθηκαν – Δείτε φωτογραφίες



 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα, το βράδυ του Σαββάτου (26/08), και φορώντας τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Βουδαπέστης, αποθεώθηκαν από τους παρευρισκόμενους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα, οι ίδιοι είχαν το μυαλό τους στους συναθλητές τους, που δεν κατάφεραν να διακριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Βουδαπέστης και δεν τυγχάνουν αντίστοιχης προβολής. Συγκεκριμένα, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου: «Σε όσους βλέπουν μόνο αυτά τα δύο μετάλλια, θέλω να πω ότι εγώ έχω λάβει μέρος σε τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τώρα πήρα χρυσό, ενώ έχω και ένα αργυρό. Πριν είχα θέσεις όπως τα άλλα παιδιά. […] Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ να βγάζω μεγάλες επιδόσεις. Μου αρέσουν τα μεγάλα άλματα, ειδικά σε αγώνες μεταλλίων. Αν είναι δύσκολοι αγώνες, μου αρέσουν ακόμα πιο πολύ».

περισσότερα εδώ 

 

 

 

www.ieidiseis.gr

φωτογραφίες: Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.