Παπάς από Κοζάνη:” Η προοδευτική δημοκρατική αριστερή παράταξη οφείλει και μπορεί να αναμετρηθεί από την επόμενη μέρα για μια καινούργια προοδευτική πορεία της χώρας” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

” Ζητάμε εντολή αναμέτρησης με τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, η οποία δεν μπορεί να είναι έτσι, τον ολόπλευρο εξιγχρονισμό όπως λέει αλλά την ολόπλευρη διαρκή κρίση και στην κοινωνία και στην οικονομία και στο περιβάλλον ” ανέφερε ο Νίκος Παπάς υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., από την Κοζάνη, στο πλαίσιο  περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Παπάς τόνισε πως ” η προοδευτική δημοκρατική αριστερή παράταξη οφείλει και μπορεί να αναμετρηθεί από την επόμενη μέρα. Eνώνουμε όλες τις παραδόσεις του αριστερού και προοδευτικό κινήματος και βγαίνουμε μπροστά για μια καινούργια προοδευτική πορεία της χώρας” .

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 27 Αυγούστου και στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση – συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παπάς από Κοζάνη:” Η προοδευτική δημοκρατική αριστερή παράταξη οφείλει και μπορεί να αναμετρηθεί από την επόμενη μέρα για μια καινούργια προοδευτική πορεία της χώρας” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Ν.Παππάς: «Ακραίοι, περιθωριακοί και φασίστες όσοι αντιδρούν στην Συμφωνία των Πρεσπών» Pronews 21-3-19

    Μακεδόνες χειροκροτήστε τον !!! στο διάολο η πατρίς !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.