Νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

 

«Μαζί για την Κοζάνη» και η  Μάτα Δέσποινα (Μπετίνα). Κόρη του Γιώργου Μάτα (συνταξιούχος ΔΕΗ) και της Ευτυχίας Κρανιώτη (συνταξιούχος ΟΤΕ). Είναι απόφοιτη ιατρικών συσκευών και απεικονίσεων (ακτινολογίας-ραδιολογίας) και εργάζεται εδώ και 10 χρόνια σε οδοντιατρείο στην Κοζάνη. Είναι ενεργό μέλος πολιτιστικού συλλόγου και αυτό της έδωσε το έναυσμα να ασχοληθεί με τα κοινά. Αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση του Γιάννη Κοκκαλιάρη γιατί οι νέοι Μαζί θα πάνε τον τόπο μπροστά.

 

Ονομάζομαι  Κύργια Ρίτα.

Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1980 όπου και διαμένω μόνιμα.

Είμαι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Καραδήμου Αθανασίου.

Είμαι απόφοιτη του Κλασσικού Λυκείου Κοζάνης και έχω εργαστεί για 15 χρόνια στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην πόλη μας.

Ακολούθησαν δύο χρόνια εργασίας μου στον χώρο της καφεστίασης ως υπεύθυνη στην επιχείρηση του συζύγου μου, ενώ τα τελευταία εφτά χρόνια διατηρώ κατάστημα γυναικείων ρούχων.

Έχοντας έντονη την ανάγκη για αλλαγή και ανάπτυξη της πόλης μας, στηρίζω τον Γιάννη Κοκκαλιαρη σε μια κοινή προσπάθεια να επαναφέρουμε την υγεία και τη βιωσιμότητα στον τόπο μας.

Μαζί μας και η  Ελένη Τιφτσή

Μαζί μας και ο Παναγιώτης Χριστοφορίδης και η σύζυγός του Μαλαματή (Ματίνα) Αγκά. Είναι και οι δύο ελεύθεροι επαγγελματίες σε οικογενειακές επιχειρήσεις, έχουν γραφείο τελετών και πιτσαρία. Έχουν τρία παιδιά την Τατιάνα (17ετων), τον Αχιλλέα ( 16 ετών) και τον Εμμανουήλ ( 12 ετών).

«Μαζί για την Κοζάνη» και τον Κοκκαλιάρη για τα παιδιά μας, τα όνειρά μας και για τον τόπο μας!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.