Νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

Ονομάζομαι Μπάμπου Ευαγγελία του Ιωάννη και της Αγγελικής. Είμαι παντρεμένη με τον Μανιουδάκη Γεώργιο και έχουμε δύο παιδιά 16 χρόνων. Είμαι δημοτική υπάλληλος και τελείωσα το ΙΕΚ μηχανογραφημένου λογιστηρίου. Από φέτος είμαι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα κοινωνιολογίας

 

 

Ονομάζομαι Παπαγεωργίου Καλλιόπη είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά.

Είμαι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Τουριστικών επιχειρήσεων της Λάρισας.

Μιλάω αγγλικά , γαλλικά και γερμανικά.

Έχω διδάξει στο δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης και έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια τόσο για τον τουρισμό,  για το μάρκετινγκ, τους υπολογιστές, το ηλεκτρονικό εμπόριο όσο και για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων ,την πυρασφάλεια σε επαγγελματικούς χώρους και το εργατικό δίκαιο μιας και τα τελευταία 18 χρόνια εργάζομαι στην θέση της ταμίας στην επιχείρηση “Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης “.

Είμαι εδώ και μια δεκαετία μέλος στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος του σωματείου των εργαζομένων στην επιχείρηση Σκλαβενίτης για τον Νομό Κοζάνης καθώς και μέλος στο κεντρικό διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων για όλη την Ελλάδα.

Αγωνιζόμενη με τους συναδέλφους μου για τα δικαιώματα μας .

 

Ονομάζομαι Νίκος Τραπεζουντίδης και κατάγομαι απο την Οινόη Κοζάνης.

Η αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου, με ώθησε έτσι ώστε να δραστηριοποιηθώ εκεί και συγκεκριμένα με την κτηνοτροφία και τον πρωτογενή τομέα.

Πιστεύω πραγματικά πως η παραγωγή προϊόντων στην περιοχή μας, μπορεί να δώσει την υπεραξία που χρειαζόμαστε άλλα και να κρατήσει τους νέους μας εδώ.

ΜΑΖΙ λοιπόν με το Γιάννη Κοκκαλιάρη, για να αλλάξουμε το μέλλον της Κοζάνης!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.