Αχτσιόγλου Κοζάνη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι ο μόνος που μπορεί να ορθώσει πολιτικό ανάστημα απέναντι στην δεξιά του κυρίου Μητσοτάκη” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Έφη Αχτσιόγλου, επισκέφθηκε την Κοζάνη το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους και μέλη του κόμματος, στο πλαίσιο των περιοδιών της, σε όλη την Ελλάδα.

Νωρίτερα στα ΜΜΕ της περιοχής η κ. Αχτσιόγλου αναφέρθηκε στο μοντέλο διακυβέρνησης εάν εκλεγεί και αναλάβει την προεδρία του κόμματος “το μοντέλο ηγεσίας που θα πρέπει να ακολουθηθεί εφ όσον μου δοθεί η δυνατότητα είναι ένα μοντέλο που βασίζεται σε δομές στην επιστημονική γνώση και τεχνική επάρκεια και που θέλει να συναντηθεί με τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας”. 

Η ίδια έκανε μια σύντομη τοποθέτηση αναλύοντας τον πολιτικό στόχο” να ασκησουμε δομική πολιτική  αντιπολίτευση απέναντι στην δεξιά του κυρίου Μητσοτάκη και αύριο να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε τροχιά διακυβέρνησης για τον τόπο”. 

Στην συνέχεια του λόγου της, στάθηκε στην ικανότητα να μπορεί μια κυβέρνηση  να δώσει στον κόσμο καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά του, την ασφάλεια και ζωή του “αυτή τη δυνατότητα μπορεί να τη δώσει μόνο ένας χώρος όπως αυτός ο πολιτικός χώρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να οργανωθεί ο πολιτικός μας χώρος για να δείξει προοπτική σε εκατομμύρια συμπολίτες μας που ανεξάρτητα από τι ψήφισαν στις εκλογές του Ιουνίου, αναζητούν μια προοδευτική εναλλακτική πολιτικής διακυβέρνησης σε αυτή την χώρα. Δεν είναι δυνατόν  η καθημερινότητα μας να είναι αυτό που έχουμε βιώσει αυτό το καλοκαίρι να καίγεται η χώρα από άκρη σε άκρη, το κράτος να είναι τραγικά απών. Να χάνονται ανθρώπινες ζωές, να χάνονται περιουσίες και να βιώνουμε μια οικονομική κρίση ιδίως εδώ στην περιοχή είναι ιδιαίτερα σκληρή, που δεν μπορούν ούτε μια μέρα να κάνουν οι άνθρωποι διακοπές το καλοκαίρι. Να βιώνουν ακραίες εργασιακές συνθήκες εκμετάλλευσης και εξεφτελισμου για τους νέους κυρίως ή να βιώνουμε ακραία βαρβαρότητα και βία όπως είδαμε το περιστατικό των χούλιγκανς που διεσχισαν όλη την Ελλάδα και δολοφόνησαν έναν νέο άνθρωπο. Δεν μπορεί να είναι αυτή η καθημερινότητά μας”. 

” Η χώρα μας έχει δυνατότητες η ελληνική κοινωνία, μπορεί να είναι μια κοινωνία που να απαιτεί καλύτερα και να ζει καλύτερα”.

Την κ. Αχτσιόγλου υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα μέλη και φίλοι του κόμματος.

 

 

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Αχτσιόγλου Κοζάνη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι ο μόνος που μπορεί να ορθώσει πολιτικό ανάστημα απέναντι στην δεξιά του κυρίου Μητσοτάκη” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. 29 ΙΟΥΛΊΟΥ 2023 ΡΕΣΑΛΤΟ

    Από την «Καθημερινή» του Αλαφούζου μέχρι τον Πορτοσάλτε του ΣΚΑΙ, από το ανεκδιήγητο Protagon.gr με τους «ανύπαρκτους» δημοσιογράφους της Μητσοτακειάδας αλλά και το νεοφιλελεύθερο Liberal.gr μέχρι το «Πρώτο Θέμα», και από τον ALPHA μέχρι το MEGA, όλα μα όλα τα Μέσα Ενημέρωσης εν χορώ, ψέλνουν το «Ωσαννά!» υπέρ της Έφης, σε διαρκή βάση με υστερικά μονότονο τρόπο και με «χρώμα» δεκαετίας 1980. «Έφη προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα! Είσαι η τελευταία ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ, κάνεις περήφανες (!) τις γυναίκες και δελεάζεις τους άνδρες να σε ψηφίσουν!» Ποτέ άλλοτε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν «απολάμβανε» τέτοιας μανιακού τύπου υποστήριξης από τα Μέσα Ενημέρωσης, όσο η Έφη.

    Εν κατακλείδι, με αντιλήψεις «αριστερού νεοφιλελευθερισμού» ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει σε μονοψήφια ποσοστά. Αλλά και με πολιτικούς «αρχηγούς» που αποτελούν συμβατικές μετριότητες της πολιτικής που απέτυχαν σε όλους τους τομείς που ανέλαβαν είτε σαν Υπουργοί είτε σαν εκπρόσωποι τύπου είτε σαν υπεύθυνοι Τομέα Οικονομικών όπως η Αχτσιόγλου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει στα αζήτητα, σαν κόμμα περιττής νεοφιλελεύθερης «αριστεροσύνης» που στρογγυλεύει τις γωνίες για να ικανοποιήσει τους περισσότερους και τελικά δυσαρεστεί τους πάντες.

  2. Όλες οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ τσαλαπατήθηκαν και κουρελιάστηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξάντλησε όλα τα κοινωνικά αποθέματα ελπίδας.
    ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    –το δημοψήφισμα του 2015, 62 % των Ελλήνων να ψηφίζουν όχι και να το αλλάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ναι !!!
    -Φίμωσε τον ελληνικό λαό με δακρυγόνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.