‘Ξεσήκωσε’ τον κόσμο για χορό ο λυράρης και τραγουδιστής Παναγιώτης Χωλόπουλος στα Πλατάνια – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Με ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι έκλεισε  το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Πλατάνια”, το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου.

Ο Παναγιώτης Χωλόπουλος με την μουσική του παρέα, έστησαν ένα πλούσιο γλέντι ποντικών τραγουδιών, ξεσηκώνοντας τον κόσμο για χορό.

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “‘Ξεσήκωσε’ τον κόσμο για χορό ο λυράρης και τραγουδιστής Παναγιώτης Χωλόπουλος στα Πλατάνια – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονα μου στο Δ.Σ. του συλλόγου Πλατάνια λόγω ότι Τρίτη Βράδυ ήταν προγραμματισμένο να είναι δημοτική βραδιά όπως διαφήμιζαν άλλωστε. Παρόλα αυτά ήταν ένα μιξ δημοτικών και ποντιακών ενώ θα ακολουθούσε ποντιακή βραδιά την επόμενη μερα, καλό θα ήταν να μην παραπλανούν τον κόσμο και έχουμε άλλες προσδοκίες με την παρουσία μας εκει. Φυσικά δεν έχουμε κάτι με τα ποντιακά αλλά από την στιγμή που δεν τα καταλαβαίνουμε και δεν είναι στα ακούσματα μας δεν θα επιλέγαμε να πάμε σε ένα τέτοιο γλέντι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.