Νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό ‘Εδώ Κοζάνη’



 

Ο Συνδυασμός »εδώ Κοζάνη «ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα  του Παναγιώτη Παπακώστα  στην  Δημοτική Ενότητα Ελίμειας.

Ο Παναγιώτης είναι μόνιμος κάτοικος Κρόκου. Είναι  ελεύθερος επαγγελματίας , θερμοϋδραυλικός  και στηρίζει την προσπάθεια του συνδυασμού μας για την αλλαγή.

 

Ο Συνδυασμός »εδώ Κοζάνη «ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα  της  Σόνιας Τσοπανίδου στην  Τοπική Κοινότητα Καπνοχωρίου.

Η Σόνια είναι μόνιμος κάτοικος Καπνοχωρίου. Είναι  ιδιωτική υπάλληλος  , και πτυχιούχος Βρεφονηπιοκόμος. Με νέους και δραστήριους ανθρώπους , αλλάζουμε την καθημερινότητα μας και δίνουμε βήμα στη νεολαία μας  με πράξεις, για να σχεδιάσουμε το μέλλον της περιοχής μας.

 

Ο Συνδυασμός εδώ Κοζάνη ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα της Καραντιάκου  Ουρανίας-Ράνια  στην Ενότητα Ελίμειας. Η Ουρανία είναι μόνιμος κάτοικος Κρόκου και παντρεμένη με τον Πατσιλιά Παρασκευά. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας του τμήματος  Διοίκησης  Επιχειρήσεων.

Στο συνδυασμό μας οι γυναίκες  πρωτοστατούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.