Ανακοίνωση υποψήφιων με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”



 

Η Ευαγγελία  Χριστοδούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Είναι συνταξιούχος του Δημοσίου. Ασχολείται με την κατασκευή κοσμημάτων και έχει πάρει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις.

Οραματίζεται έναν Δήμο ο οποίος θα έχει ως αναφορά τον άνθρωπο, θα προσφέρει ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες σε όλους τους δημότες και κυρίως στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θα προάγει την αλληλεγγύη και την ισότητα. Θα στηρίζει με δράσεις τον πολιτισμό και θα έχει έχει ως βασική προτεραιότητα το περιβάλλον.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Ευαγγελία Χριστοδούλου θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις»

 

Κοζάνη 24/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιους Προέδρους για την τοπική Κοινότητα Σιδερών  τον Θόδωρο Προδρομίδη και την Μανωλίτσα Τζαλαζίδου.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Σιδερών με τον Θόδωρο Προδρομίδη και την Μανωλίτσα Τζαλαζίδου. Η τοπική κοινότητα Σιδερών είναι μία από τις πιο επιβαρυμένες κοινότητες του Δήμου μας λόγω της κατασκευής τεράστιων φωτοβολταϊκών πάρκων που πλέον έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του ανεκτού και στόχος είναι να σταματήσει η άναρχη κατασκευή τους που πλήττουν την τοπική οικονομία και τις ζωές των κατοίκων.

 

Κοζάνη 18/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιο σύμβουλο για την δημοτική Κοινότητα Κρόκου  τον Αλέξανδρο Κύρου.

Ο Αλέξανδρος Κύρου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κρόκο.

Είναι πτυχιούχος στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε Εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Κοζάνης στην ΣΔΟ και ΣΤΕΦ καθώς και εκπαιδευτικός ενηλίκων στο ΔΙΕΚ Κοζάνης.

Σήμερα εργάζεται ως Δημόσιος Υπάλληλος.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και των κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την δημοτική κοινότητα Κρόκου με τον Αλέξανδρο Κύρου.

 

Κοζάνη 24/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιο Πρόεδρο για την τοπική Κοινότητα Μηλιάς τον Βάϊο Λούκα.
Ο Βάϊος Λούκας είναι συνταξιούχος.
Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Μηλιάς με τον Βάϊο Λούκα.

Κοζάνη 24/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.