Ο Αναστάσιος Κανάβας υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘Ενότητα Δήμου Κοζάνης’



 

Ο Αναστάσιος Κανάβας του Εμμανουήλ θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Λευκοπηγής με την Ενότητα.

Ο Τάσος είναι απόφοιτος του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης και της Σχολής Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από το 1995 υπηρετεί σε καίριες θέσεις της ΕΛ.ΑΣ με ήθος και επαγγελματισμό.

Υπήρξε αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης και του Συλλόγου Ελληνορωμαϊκής Πάλης “ΚΡΟΤΩΝ” Κοζάνης με πανελλήνιες διακρίσεις. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις. Έχει τιμηθεί με Μετάλλιο Ευδόκιμης Αστυνομικής Υπηρεσίας και του απονεμήθηκαν Ευαρέσκειες και Έπαινοι.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λευκοπηγής. Είναι μέλος του Συλλόγου Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής, ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Πρώτων Βοηθειών Λευκοπηγής, μέλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, της Ε.Ο.Λ. “ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ”, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Γυμνασίου Λευκοπηγής.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία και έχουν δύο παιδιά. Ζώντας μόνιμα στην Λευκοπηγή γνωρίζει όλα τα προβλήματα των κατοίκων της Κοινότητας. Η αγάπη του για τη Λευκοπηγή και το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα το 2019 και να εκλεγεί πρόεδρος.

Στη διάρκεια της θητείας του έλυσε σημαντικά και χρόνια προβλήματα. Διατήρησε μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις τα ήθη και τα έθιμα, δημιούργησε νέες δραστηριότητες που προσελκύουν κόσμο και κρατούν το ενδιαφέρον τις νεολαίας.

Ο Τάσος θέλει να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο, για αυτό συνεχίζουμε μαζί!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Αναστάσιος Κανάβας υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘Ενότητα Δήμου Κοζάνης’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.