Δύο νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό ”Εδώ Κοζάνη”



 

 

Ο Συνδυασμός εδώ Κοζάνη,ανακοινώνει με χαρά  την υποψηφιότητα του Παπαζώη Ιωάννη , στο Δημοτικό διαμέρισμα Ελλησπόντου στις Τοπικές κοινότητες Αμυγδαλιάς, Θυμαριάς, Κρεμαστής και Κοιλάδας.

Ο Γιάννης  γεννήθηκε το 1973,  είναι πατέρας δύο παιδιών και μόνιμος κάτοικος Θυμαριάς. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος  και έζησε στη Γερμανία για 24 χρόνια. Η επιστροφή  στην πατρίδα, του προκάλεσε  απογοήτευση.

Η εγκατάλειψη των Τοπικών Κοινοτήτων είναι εμφανής,  με  πείσμα και  διάθεση  για προσφορά ο Γιάννης συμμετάσχει στην προσπάθεια αλλαγής του τόπου μας.

 

 

Ο Συνδυασμός εδώ Κοζάνη, ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα του Αναστάσιου Κυριακίδη στην Τοπική Κοινότητα Πρωτοχωρίου.

Ο Τάσος γεννήθηκε το 1985 και είναι πατέρας ενός παιδιού. Εργάζεται ως χειριστής μηχανημάτων και οδηγός φορτηγού . Ο Τάσος υπήρξε ποδοσφαιριστής και μέλος της ομάδας Κένταυρος Πρωτοχωρίου. Ιδιοκτήτης επί πολλά έτη σε επιχειρήσεις εστίασης.
Έζησε στην Αγγλία και άνοιξε εταιρία μαναβικής και διαφόρων τροφίμων.
Ο Τάσος είναι έτοιμος να συνεισφέρη στα κοινά γιατί οι νέοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.