Τους “τρέλανε” ο Κρητίκαρος Αντώνης Χαβαδάκης τους Κοζανίτες – Δεν έπεφτε καρφίτσα στο Κρητικό γλέντι στον Κρόκο- Δείτε βίντεο & φωτογραφίες



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ο Κρητικός Αντώνης Χαβαδάκης , επέστρεψε στην Κοζάνη γεμάτος ενέργεια για το Κρητικό γλέντι που πραγματοποιήθηκε στον Κρόκο Κοζάνης, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου.

Δεν έπεφτε καρφίτσα από κόσμο που παραβρέθηκε για να απολαύσει το Κρητικό γλέντι που διοργανώθηκε  από τον Ε.Φ.Ι.Π.Ο.Σ “Ο ΚΡΟΚΟΣ”

Ο Κρητικός Αντώνης Χαβαδάκης με το επιτελείο του, “τρέλανε” κυριολεκτικά τους Κοζανίτες με τις μαντινάδες και το Κρητικό του ταμπεραμέντο .

Χόρεψαν και τραγούδησαν όλοι σαν μια μεγάλη παρέα, όπως ακριβώς γίνεται στα Κρητικά γλέντια και δόθηκε η υπόσχεση για την ανανέωση του ραντεβού στο επόμενο γλέντι .

“Όποιος αγαπάει την Κρήτη, η Κρήτη τον ελατρεύει”, κάπως έτσι έκλεισε μια όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι .

Δείτε φωτογραφίες & βίντεο:

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τους “τρέλανε” ο Κρητίκαρος Αντώνης Χαβαδάκης τους Κοζανίτες – Δεν έπεφτε καρφίτσα στο Κρητικό γλέντι στον Κρόκο- Δείτε βίντεο & φωτογραφίες

  1. Και στην κεντρική πλατεία έκτρωμα της πόλης δεν έπεφτε στραγάλι από το τσιμπουσι του τοπικού πόρου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.