Ξεσήκωσαν τον κόσμο οι ‘Cross the line’ και ‘The Bahalows’ στην γιορτή των 100 χρόνων της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης- Δείτε βίντεο & φωτογραφίες



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Μία γεμάτη μουσική βραδιά πρόσφεραν τοπικοί καλλιτέχνες το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης, ως Δημοτική.

Μόλις ξεκίνησε να νυχτώνει , ο κόσμος άρχισε να πλαισιώνει την κεντρική πλατεία, τα φώτα φώτισαν τη σκηνή  και η συναυλία ξεκίνησε. Πρώτοι εμφανίστηκαν οι Marn και San Telis σε χιπ χοπ και trap ρυθμούς, ξεσηκώνοντας τον νεαρό κόσμο με τις μουσικές τους επιλογές.

Στο φάσμα της ροκ σκηνής κινήθηκε η μπάντα ‘Cross the line’, η οποία  πέρα από γνωστές επιτυχίες ,παρουσίασε κομμάτια που έγραψαν και σύνθεσαν τα μέλη της, ενθουσιάζοντας το κοινό.  Drums έπαιξε ο Πάρης Στεφανίδης, μπάσο  ο Αστέρης Κουμπούρας, ηλεκτρική κιθάρα και φωνή ο Κυριάκος Μπαντόλας.

Στη συνέχεια τη σκηνή κατέλαβαν η μπάντα ‘The Bahalows’, όπου για δύο ώρες επί σκηνής ταξίδεψαν τον κόσμο με ελληνικά και ξένα τραγούδια, κρατώντας δυνατά τον παλμό.

Τον ρυθμό κράτησαν οι Χάρης Σκυλίτσης στα ντραμς, Θάνος Τρέμης στο μπάσο, σόλαρε με την ηλεκτρική του κιθάρα και τραγούδησε ο Σάκης Ντοβόλης. Με τα πλήκτρα τρέλανε τον κόσμο ο Γιώργος Τζούκας και με τις ξεχωριστές φωνές απέδωσαν τα συναισθήματα και επικοινώνησαν με το κοινό οι Κική Ντουβαρτζίδου και η Υρώ Λευκού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ο κόσμος μπορούσε να γευτεί δωρεάν διάφορα δροσερά κοκτέιλ απολαμβάνοντας τη μουσική βραδιά.

Τη συναυλία διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.