Μεγάλη ουρά αυτοκινήτων στο φανάρι της Γέφυρας Πολυφύτου – Αναμονή πολλών λεπτών – Ταλαιπωρία των οδηγών



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Μεγάλη ουρά ιχ αυτοκινήτων σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου, στο φανάρι τη Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων, στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας .

Η αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε στο σημείο, δημιούργησε μεγάλη αναμονή στα ιχ αυτοκίνητα , περίπου 30 λεπτών , με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών.

Η ουρά των αυτοκινήτων όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έφτανε μέχρι και τον Ναυτικό Όμιλο , ενώ λίγο καλύτερα ήταν τα πράγματα στο αντίθετο ρεύμα .

Σε ημέρες και ώρες αιχμής όπως είναι τα σαββατοκύριακα, η αναμονή που δημιουργεί το φανάρι της Γέφυρας Σερβίων, εκτός από το γεγονός ότι είναι αναγκαίο να γίνεται με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί κυκλοφοριακή συμφόρηση και ταυτόχρονα ταλαιπωρούνται οι διερχόμενοι οδηγοί .

4 σχόλια στο άρθρο “Μεγάλη ουρά αυτοκινήτων στο φανάρι της Γέφυρας Πολυφύτου – Αναμονή πολλών λεπτών – Ταλαιπωρία των οδηγών

    1. Είχε γάμο. Και…ο κασαπιδης είπε τέλος Ιουλίου θα ανοίξει για όλα τα οχήματα…αυτος δεν λέει ψέματα γιατί έχει φόβο Θεού!! Η μήπως δεν έχει????…. λέμε τώρα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.