Η ξυπόλητη Μαρίζα Ρίζου με την μπάντα της ξεσήκωσε τον κόσμο στην αυλή των “ασμάτων και των θεαμάτων” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Μια εκρηκτική βραδιά με την Μαρίζα Ρίζου και την μπάντα της, έζησαν το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιουλίου, όσοι επέλεξαν να διασκεδάσουν δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην καλοκαιρινή τους βραδιά, στην αυλή των “ασμάτων και των θεαμάτων”.

Σταθμός στην καλοκαιρινή της περιοδεία ήταν και η Κοζάνη. Η τραγουδοποιός έκανε την εμφάνισή της για δεύτερη φορά στο Στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου που με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζεστασιά πρόσφερε το 2015 μοναδικές ερμηνείες διασκεδάζοντας το κοινό.

Μόλις μπήκαν και οι “τελευταίοι” στον χώρο, τα φώτα έπεσαν στα πρόσωπα των μουσικών που κατέβηκαν από την σκάλα του ιστορικού σπιτιού, για να ανέβουν στη σκηνή, ενώ με το πιο θερμό χειροκρότημα, την εμφάνισή της έκανε η ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, Μαρίζα Ρίζου.

Από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού με το χιούμορ της, την επικοινωνία με το κόσμο, την σκηνική της παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή της.

Με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο ταξίδεψε το κοινό σε μίξεις ελληνικών και ξένων τραγουδιών σε ρυθμούς που εναλλάσσονταν τα συναισθήματα, φτιάχνοντας τη διάθεση του κόσμου και την ατμόσφαιρα, πιο παρεΐστικη.

Τραγούδησαν  παρέα αγαπημένες επιτυχίες της, τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο με τίτλο  ”Το Χωριό”, ενώ δεν έλειψαν τραγούδια πασίγνωστων τραγουδιστών του καλλιτεχνικού  κόσμου.

Της κράτησαν τον ρυθμό οι Γιώργος Μουχτάρης: Κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ

Άγγελος Αϊβάζης: Κιθάρα / Τζουράς

Σπύρος Νίκας: Σαξόφωνο / Κλαρίνο

Γιώργος Ταμιωλάκης : Τσέλλο

Την Επιμέλεια του ήχου, είχαν οι Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης.

Τη μουσική σκηνή φώτισε ο Φίλιππος Τρέπας.

Μια παραγωγή της Menta Art Productions, Walnut Entertainment Greece

Ο κόσμος διασκέδασε και αποθέωσε την Μαρίζα και την μπάντα της, στην κατάμεστη αυλή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.