Μύρισε καλοκαίρι στο Resto Bar – Δείτε το νέο καλοκαιρινό μενού



Το ‘Resto Bar’ μας βάζει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood με την signature cocktail λίστα του και το ιδιαίτερο μενού του που μυρίζει καλοκαίρι, δίνοντας μια απολαυστική και δροσερή εμπειρία, στην πόλη.

Οι πιστοί θαμώνες του απολαμβάνουν στον φιλικό του χώρο, μυρωδάτους καφέδες το πρωί, after office ποτά, γευστικά πιάτα και άλλες γκουρμέ απολαύσεις, ενώ το βράδυ η διάθεση απογειώνεται, µε υποδειγματικά cocktails.

Τα cocktails είναι δημιουργίες των Bartenders του μαγαζιού. Η λίστα κινείται σε κλασικά μονοπάτια με μικρές παραλλαγές και ενδιαφέρουσες πινελιές. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά cocktails, που παίζουν με ρούμι, βότκα, τζιν τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με καλοκαιρινά φρούτα, λικέρ, πουρέδες κ.ά και συνοδεύουν άρτια τα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα του.

Στον καλοκαιρινό κατάλογό του θα βρείτε επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ενδιαφέρουσες σαλάτες και ορεκτικά, ιδιαίτερες επιλογές σε θαλασσινά, ποικιλία σε bao buns και finger food, ενώ δεν λείπουν τα ζυμαρικά από το μενού. Δοκιμάστε ‘Χταπόδι τηγανιτό με φινόκιο, πορτοκάλι, κάππαρη, ούζο, τσίλι’ και ‘Καπνιστή πέστροφα με σάλτσα γιαουρτιού, λαχανικά, δυόσμο, τσίλι και λάιμ’.

Γιατί δεν είναι μόνο η γεύση, αλλά και η ατμόσφαιρα. Ο τρόπος που παρουσιάζεται το ποτό, η μουσική που παίζει στο παρασκήνιο και η συζήτηση που ρέει γύρω σου, όλα αυτά συμβάλλουν σε μία ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ότι χρειάζεσαι στην έξοδό σου, βρίσκεται στο ‘Resto Bar’!

Δείτε το καλοκαιρινό μενού του Resto Bar :

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.