10+1 προτάσεις για τα πιο δροσερά cocktails του καλοκαιριού – Δες που θα βρεις τα καλύτερα cocktails στην Κοζάνη!



Το καλοκαίρι απαιτεί δροσερά και ευφάνταστα κοκτειλ!
Το KOZANILIFE.GR, εντόπισε τις καλύτερες προτάσεις στην πόλη της Κοζάνης, για να απολαύσετε τα πιο in και δροσιστικά κοκτέιλ  στην έξοδό σας!
Πάρτε μια γεύση και αφεθείτε στα “χέρια” των ειδικών!

 

1. Βατρακούκος beer bar
Ψαγμένες συνταγές σε cocktail σε ένα ιδιαίτερο μαγαζί στην καρδιά της πόλης

Ο Βατρακούκος beer bar, δίνει ζωντάνια στην οδό Μουράτη 4, στην Κοζάνη δίνοντας βήμα στην underground μουσική κουλτούρα της πόλης. Ο χώρος του; Ιδιαίτερος! Μπαίνοντας στο στενό μεταφέρεσαι σε ένα καλοκαιρινό μέρος, ταξιδεύοντας νοερά σε ένα εξωτικό νησί, με έντονες boho πινελιές και floral στοιχεία. Ο εσωτερικός του χώρος πιο παιχνιδιάρικος με industrial ατμόσφαιρα και έντονη vintage διακόσμηση. Επίσης το ίδιο ιδιαίτερες είναι και οι ετικέτες της κάβας του. Εδώ σερβίρονται κοκτέιλ εμπνευσμένα από τους Bartenders του μαγαζιού, με ονομασίες από ελληνικά νησιά. Η λίστα του περιλαμβάνει ανατρεπτικές παραλλαγές σε κοκτέιλ, τα οποία έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι. Η πιο signature cocktails list που βασίζεται σε μία ιδιαίτερη ποικιλία αλκοολούχων ποτών, ποικιλία από διάφορα ρούμι, homemade παρασκευές, φρούτα και φυσαλίδες από φρουτένιες σόδες, συνοδεία από infusion σιρόπια που ξυπνούν αισθήσεις και μνήμες. Στη λίστα του υπάρχουν εξίσου δυνατές επιλογές για όσους αποφεύγουν το αλκοόλ. Στις μουσικές, τα ακούσματα κινούνται ανάμεσα σε funky, soul, house, αγαπημένες επιλογές κομματιών των 70’s, 80’s, 90’s δεκαετιών και πολλά events από εγχώριους και τοπικούς DJ’s, κάνοντας τις βραδιές μας ξεχωριστές.

Μουράτη 4, Κοζάνη
Facebook : Vatrakoukos Beer-Bar
Instagram : Βατρακουκος


2. Venue Coffee Bar Experience
Στο μοναδικό του μπαλκόνι που έχεις θέα την κεντρική πλατεία

Αν θέλετε να πιείτε ένα χαλαρό κοκτέιλ με θέα την πλατεία τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε Venue CoffeeBar Experience. Η απαλή μουσική, το γλυκό και χαλαρωτικό κλίμα θα σου απαλύνει το στρες της ημέρας. Μια βόλτα εκεί θα σε χαροποιήσει και θα σε ξεκουράσει αρκετά! Στη λίστα των κοκτέιλ του θα βρεις ανανεωμένες συνταγές δροσερά, πικάντικα, αφρώδη κλασικά και σύγχρονα, τα cocktails αφηγούνται πάντα τις καλύτερες καλοκαιρινές ιστορίες στο πιο όμορφο μπαλκόνι στης πόλης.

Μακεδονομάχων 1, Κοζάνη
Facebook : Venue CoffeeBar Experience

Instagram : Venue CoffeeBar Experience


3. ΒΟΛΤΑ memories
Απόλαυσε το cocktail σου στο κεντρικότερο σημείο της πόλης

Oι λεπτομέρειες που διεγείρουν και τις πέντε αισθήσεις! Ένας χώρος αισθήσεων, χρωμάτων και γεύσεων σε μία μοναδική ατμόσφαιρα όπου το επίκεντρο της προσοχής τους είναι οι καλεσμένοι τους και η διασκέδασή τους! Μία signature λίστα με cocktails που δημιουργεί φέτος η Bacardi με έμπνευση από τα κορυφαία μπαρ του κόσμου και αρώματα που διεγείρουν. Κυριαρχούν γεύσεις καλοκαιρινών φρούτων που έρχονται σε πλήρη ισορροπία και σε οδηγούν σε ένα ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων. Όλα αυτά τα απολαμβάνεις στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Το ΒΟΛΤΑ memories σε προσκαλεί να βολτάρετε μαζί, με τις πιο εξωτικές και καλοκαιρινές κοκτέιλ επιλογές.

Ειρήνης 5, Κοζάνη

Facebook : Βόλτα
Instagram : Βόλτα Memories


4. El Barrio “Coffee & Cocktail Specialists”

Σήμα κατατεθέν στην πόλη, μοναδικό ταξίδι!

Στην οδό Πλατεία Νίκης, στον πρώτο όροφο σε περιμένει ένας μοντέρνος χώρος που ενσωματώνεται εύκολα σε μία καινούργια αλλαγή, παραπέμποντας τον κόσμο κάθε εποχή, σε διαφορετική διάθεση. Με μια πιο ιδιαίτερη διακόσμηση και έντονο το floral στοιχείο δημιουργεί μια άκρως καλοκαιρινή εξωτική ατμόσφαιρα. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σήμα κατατεθέν της πόλης, το ρολόι. Στον κατάλογό του θα βρείτε τρεις κατηγορίες κοκτέιλ είναι τα aperitivo, η κοκτέιλ λίστα του μαγαζιού και δύο επιλογές για όσους αποφεύγουν το αλκοόλ. Κάθε κοκτέιλ από τον κατάλογό του, είναι και ένα μοναδικό ταξίδι, μια αναπάντεχη έκπληξη στον ουρανίσκο σου, την οποία μπορείς να συνδυάσεις εύκολα και ισορροπημένα με το φαγητό σου. Ξεχωριστή η λίστα για όλα τα γούστα, με επίγευση, που σου μένει αξέχαστη.

Πλατεία Νίκης, Κοζάνη
Facebook : El Barro “Coffee & Coctail Specialists

Instagram : El Barrio Kozani


5. Camelot Coffees & Spirits

Στυλ που ξεχωρίζει και μαγνητίζει το βλέμμα, ιδανική επιλογή για την έξοδό σου.

Την δυτική μεριά της πόλης, κοσμεί το Camelot Coffees & Spirits, ένας άνετος χώρος που ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στην κομψότητα υψηλής αισθητικής και sic διακόσμησης. Έτοιμο να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης. Εκτός από τα κλασικά κοκτέιλ, τον κατάλογο συμπληρώνουν ιδιαίτερες επιλογές σε cocktail που συνδυάζουν δημιουργικότητα, δεξιοτεχνία και εκλεκτά υλικά, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με τις επιλογές φαγητού που θα βρεις στον κατάλογό του. Την ατμόσφαιρα ντύνουν με τις ιδιαίτερες μουσικές τους διάφοροι Djs κάνοντας το Camelot Coffees & Spirits μια ξεχωριστή επιλογή διασκέδασης στην Κοζάνη.

Ανδρέα Παπανδρέου 34, Κόμβος Κοζάνης – Καστοριάς,
Facebook : Camelot Coffees & Spirits

Instagram : camelot2017_coffeespirits


6. Q Garden
Δροσερά cocktail συνδεδεμένα με το καλοκαίρι στο πιο ψηλό μπαλκόνι του ιστορικού ξενοδοχείου της πόλης

Μία δυνατή εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων εντοπίσαμε στην summer cocktail list του Q Garden. Στη λίστα των cocktails κυριαρχούν φινετσάτες μείξεις καλοκαιρινών φρούτων, homemade συνταγές, infusion σιρόπια ενώ στολίζουν τα αριστουργήματά τους γαρνίροντας τα με βρώσιμα φρούτα. Κάθε signature συνταγή έχει πρωτότυπες πινελιές για όλα τα γούστα. Όσοι αποφεύγουν το αλκοόλ, θα βρουν στον menu δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές cocktail. Επίσης μπορείς να επιλέξεις εξαιρετικά πιάτα για να συνδυάσεις με το ποτό σου, ενώ ταυτόχρονα θαυμάζεις την πόλη από ψηλά και απολαμβάνεις το cocktail σου με τις πιο in μουσικές επιλογές από τους Djs. Τα summer party; έχουν την τιμητική τους, στο Q Garden. Ό,τι χρειάζεται για να μετατρέψεις τις απλές στιγμές σε εμπειρία απόλαυσης. Η κομψή του διακόσμηση, η αέρινη ατμόσφαιρα με τις πιο μοντέρνες πινελιές που συνδυάζει το Q Garden, το κάνουν απλά αριστοκρατικό. Ατμοσφαιρικά, αριστοκρατικά, μια talk of the town επιλογή για την έξοδό σου.

Πλατεία Νίκης, Κοζάνη
Facebook : Q Garden
Instagram : qgarden_ermionio


7. CrossRoads Beer Bar
Στο αυθεντικό vintage μπαρ της πόλης, σε περιμένουν τα πιο extreme cocktail

Το Crossroads χαρακτηρίζεται από την ταυτότητα και τη μοναδικότητα του. Εκεί στην οδό Φαρμάκη 1 στην Κοζάνη, το Crossroads με τον χαμηλό του φωτισμό, τα ξύλινα πατώματα, τους γυμνούς τοίχους και άλλα από πέτρα και ξύλο στοιχεία στη διακόσμηση του, συνθέτουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και σε ταξιδεύουν σε ένα άλλο περιβάλλον διαφορετικό. Στο Crossroads, εντοπίσαμε τα πιο φευγάτα καλοκαιρινά κοκτέιλ, για τις πιο θερμές βραδιές του καλοκαιριού. Έμπνευσή τους; Tα αγαπημένα τους τραγούδια! Ναι η λίστα με τις 12 επιλογές σε cocktail θα σε αφήσει έκπληκτο. Απόλαυσε το κοκτειλάκι σου, με τις πιο ωραίες classic rock και blues μουσικές, από το φάσμα της pop μέχρι τις πιο hard rock επιλογές όσο περνά η ώρα. Αν θέλεις μία εναλλακτική επιλογή; Οι δρόμοι οδηγούν στο αυθεντικό vintage μπαρ της πόλης.

Φαρμάκη 1, Κοζάνη

Facebbok : CrossRoads Beer Bar
Instagram : CrossRoad


8. Toucan
To Toucan εκτός από καφέ, σου προτείνει μια εκπληκτική λίστα με εξωτικά cocktail

Το Toucan είναι το νέο καφέ στην πόλη της Κοζάνης. Στην Κωνσταντίνου Γκέρτσου με γωνία Αριστοτέλους ομορφαίνει με την παρουσία του έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. Η ομάδα του Toucan σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι αναζήτησης νέων και απροσδόκητων γεύσεων. Η καλοκαιρινή λίστα των cocktails θα σε ενθουσιάσει. Oι Bartender του Toucan δημιούργησαν τα δικά τους κοκτέιλ που ήδη έχουν γίνει ανάρπαστα. Διαφορετικά κοκτέιλ με ιδιαίτερες μίξεις και νότες που θα σε συναρπάσουν. Μη μένεις στις κλασικές συνταγές δοκίμασε ‘Green Toucan’, ‘Spicy Mango’, ‘Bloody Fresh’, ‘Blue Mohana’. Αξίζει να τα δοκιμάσεις!

Γκέρτσου & Αριστοτέλους 18, Κοζάνη
Instagram  : toucan.coffee.corner


9. Funky Monkey
Είναι διαβασμένοι στις πιο δύσκολες αλχημείες!

Τα σέικερ χτυπάνε ρυθμικά και μιξάρουν εξωτικά φρούτα, εσπεριδοειδή, μπαχαρικά, δροσερά βότανα με λευκά ποτά και τελικό touch από αναζωογονητικά αναψυκτικά και αφρώδη. Οι bartender του Funky Monkey ξέρουν καλά από αλχημείες γεύσεων και εντάσεων, γιατί το cocktail δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά μια ιεροτελεστία. Τα ξεχωριστά κοκτέιλ που βασίζονται στην εμπειρία των ανθρώπων του (καθένας με τη δική του ιστορία πίσω από το μπαρ) αλλά και τις τεχνικές που ακολουθούν για να προτείνουν καθαρές γεύσεις με δροσερή απλότητα και υλικά που τα «ακούς» ένα -ένα ξεχωριστά. Η λίστα των φαγητών του για να τα συνδυάσεις, ιδιαίτερη. Ο πήχης είναι αρκετά ψηλά δίνοντας στον κόσμο εκλεκτές γεύσεις για μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το boho style του μαγαζιού, σε συνδυασμό με τις πιο μοντέρνες πινελιές του και τις μουσικές του επιλογές σε μεταφέρει σε κάποιο εξωτικό μέρος, δίνοντας στην έξοδό σου μία άλλη διάθεση.

Αλιάκμονος 1, Κοζάνη
Facebook : Funky Monkey
Instagram : funkymonkey.coctailbar


10. Hygge ‘‘χου-γκα’’
Μια στιγμή hygge είναι αυτή που απολαμβάνουμε μία κούπα καφέ, ένα δροσερό κοκτέιλ

To Hygge πρακτικά έχει να κάνει με το να είμαστε ανοιχτοί και διαθέσιμοι να απολαύσουμε πράγματα, είναι οτιδήποτε που μας «γεμίζει» και μας φέρνει ευφορία. Το ίδιο απολαυστική είναι και η λίστα με τα κοκτέιλ τους. Ξεχωρίζει για τη γεύση του το hygge cocktail. Τα μούρα με την χαρακτηριστική τους γεύση και τα αρωμάτά τους, σε συνδυασμό με τις bubblegum και τη βότκα του δίνει μία ευχάριστη γεμάτη νότα στον ουρανίσκο. Aπο την ιδιαίτερη λίστα του αξίζει να δοκμάσετε τα ‘All eyes on me’, ‘Vittorio’, ‘Gangsta Rum’ και το ‘Favela’. Εκτός του να τα παραγγείλετε στον χώρο σας, ή να τα απολαύσετε στην βόλτα σας, μπορείτε να καθίσετε στα τραπεζάκια του και να τα γευτείτε στην κεντρική πλατεία.

Πλατεία Νίκης 16, Κοζάνη
Facebook : Hygge “χού-γκα”
Instagram : hygge_street_coffee


+1. Cocktail Company
Απόλαυσε τα cocktail στο σπίτι σου! Η τέλεια έκπληξη για την εκδήλωσή σου!

Η σκέψη του Cocktail Company είναι να μπορεί να μπει το κοκτέιλ μέσα σε κάθε σπίτι τόσο εύκολα, όσο κάθε άλλο ποτό! Χωρίς περίπλοκες συνταγές, χωρίς απαραίτητες γνώσεις παρασκευής, χωρίς ειδικό εξοπλισμό, με μία κίνηση ανοίγεις την φιάλη και απολαμβάνεις ένα κοκτέιλ κατευθείαν από το ψυγείο σου, εύκολα και απλά!
Στην Cocktail Company, η μοναδική αποστολή είναι να δημιουργήσουν μια σειρά από εκλεκτής ποιότητας, έτοιμα προς κατανάλωση κοκτέιλ, που θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί η τέλεια εμπειρία «μπαρ» στην άνεση των δικών σας χώρων, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του καταλόγου δεν έχει ημερομηνία λήξης.
Μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε και να απολαύσετε τη λίστα με Premium cocktails του Cocktail Company τόσο εντός πόλης, ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες cocktail bar για οποιαδήποτε εκδήλωση, γάμος, βάφτιση, γενέθλια, πάρτι κλπ…
Αξίζει να δοκιμάσετε το Quince old Fashioned ένα “πειραγμένο” classic cocktail με παλαιωμένο ρούμι και κυδώνι.

facebook: Cocktail Company
instagram: cocktail_company
efood & Box: Cocktail Company
Τηλέφωνο παραγγελιών & επικοινωνίας 24610-29940

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.