Δύο νέα ονόματα υποψήφιων στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζανη’



 

 

Ονομάζομαι Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, του Παναγιώτη και της Παρασκευής το γένος Γεωργιάδη. Είμαι γεννημένος στην Κοζάνη τον Μάρτιο του 1983. Κατάγομαι από το Μαυροδένδρι Κοζάνης όπου και κατοικώ μόνιμα με την σύζυγό μου Κατράκη Χριστίνα και την κόρη μας Βίβιαν (4 ετών).

Είμαι τελειόφοιτος τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα Μηχανικού Αυτοκινήτων καθώς και Μηχανοτεχνίτη εγκαταστάσεων. Έχω εργαστεί στο παρελθόν για περίπου 15 χρόνια ως συμβασιούχος στην ΔΕΗ όπως και σε αρκετά μαγαζιά εστίασης της πόλης μας. Τώρα εργάζομαι ως Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη ¨Μαζί για την Κοζάνη¨ με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο των Ιωάννη Κοκκαλιάρη. Πιστεύω λοιπόν πως οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου πρέπει να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του Δήμου Κοζάνης ώστε να μπορέσουμε να κρατηθούμε και να κρατήσουμε και τις επόμενες γενιές στην περιοχή μας.

Όλοι μαζί μπορούμε!

 

Φίλοι μου,

Είμαι ο  Νίκος  Μιχαλόπουλος  του  Γεωργίου  και  της  Ευσεβείας.

Έχω  γεννηθεί  στην  Κοζάνη  το  1974 με  καταγωγή  από το  Σύδενδρο  Γρεβενών  και  είμαι  έγγαμος  πατέρας  2  κοριτσιών 20 και  23  ετών.

Θεωρώ  εαυτόν  ενεργό  πολίτη  από  τα  μαθητικά  μου  χρόνια.

Έχω  τελειώσει  το  Βαλταδώρειο  Γυμνάσιο  και  το  Κλασσικό  Λύκειο  Κοζάνης

Εργάστηκα  στο  παρελθόν  στην  Εστίαση, την  Διαφήμιση, την Ασφάλεια   και  την  Ενημέρωση.

Είμαι  αναπληρωματικό  μέλος  του  Φόρουμ  Δίκτυο  Εργασιακών  Σχέσεων  Ελλάδος.

Είμαι  μέλος  του  Διοικητικού  Συμβουλίου  της  Σχολικής  Επιτροπής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου  Κοζάνης  και  μέλος  του  Διοικητικού  Συμβούλιου  της  Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ. Κοζάνης  Α.Ε.

Εδώ  και  3  χρόνια  είμαι   εθελοντής  Εθνοφύλακας  στο  Τ.ΕΘ. Πτολεμαΐδας.

Εργάζομαι  σε Αλυσίδα Τροφίμων με την ιδιότητα του  Διευθυντή καταστήματος εδώ  και  26  χρόνια.

H αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του συμπολίτη μας και υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης του Γιάννη  Κοκκαλιάρη   και να συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ‘’ΜΑΖΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΚΟΖΑΝΗ’’  προκειμένου να  κάνουμε  την  ανατροπή  και να δώσουμε στην Κοζάνη μια νέα προοπτική  και  ελπίδα  για  ανάπτυξη  στο  μέλλον.

Έχω ζήσει και θυμάμαι την πόλη μας εδώ και δεκαετίες και αυτό με κάνει να γνωρίζω τις δυνατότητες, αλλά και τα προβλήματα που έχει.

Πρόθεση και σκοπός μου είναι να μπορέσω να προσφέρω στην πόλη που μεγάλωσα και ζω με μόνο γνώμονα την καλύτερη ποιότητα ζωής των Δημοτών μας, των παιδιών μας.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλευρό ενός οραματιστή ανθρώπου που εμπιστεύομαι για το ήθος του, την  θέληση  για  προσφορά, αλλά και για την αγάπη του για τον  τόπο  μας.

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του ανεξάρτητου συνδυασμού μας και ζητώ την Στήριξη σας.

Σας  ευχαριστώ

Μιχαλόπουλος  Νίκος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.