Μια βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι και διασκέδαση στην κατάμεστη αυλή του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για KOZANILIFE.GR

Στην κατάμεστη αυλή του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου , πραγματοποιήθηκε η μεγάλη λαϊκή και παραδοσιακή βραδιά με τραγούδια και χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο, στη  δεύτερη μέρα του πολυσυλλεκτικού προγράμματος εκδηλώσεων, το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε με τους Νίκο Ζωιδάκη, Κώστα Σαφέτη, Εβίτα Σερέτη, μαζί με τους τοπικούς μουσικούς- καλλιτέχνες Παναγιώτη Θεοδωρίδη στο τραγούδι, Νίκο Κοτταρίδη στη λύρα και Ειρήνη Σαχταρίδου στο αγγείο.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δρεπάνου, συνεχίζονται με την συναυλία το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου, “Τα δειλινά του κόσμου”, με τον σπουδαίο τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο και τον κορυφαίο κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.

Τις εκδηλώσεις στηρίζουν η Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου, ο Δήμος Κοζάνης και ο ΟΑΠΝ.

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μια βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι και διασκέδαση στην κατάμεστη αυλή του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Όλα καλά, αλλά επιοικως απαράδεκτοι οι διοργανωτές και κυρίως ο κ Ζωιδάκης.Το πρόγραμμα έλεγε 10 και ξεκίνησε 12 παρά.Ο δε κ Ζωιδάκης πρέπει να βγήκε κοντά στις 2 το πρωί.Λες και τραγουδούσε σε μπουζούκια.Δεν τον άκουσα τελικά γιατί έφυγα λόγω ότι είχα δουλειά το πρωί.Τζάμπα τα 10 ευρώ που έδωσα.Σε εκδήλωση Ζωιδάκη και Δρεπάνου δεν ξαναπαταω.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.