Νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

 

Νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό με το Γιάννη Κοκκαλιάρη, ‘Μαζί για την Κοζάνη’.

 

Ονομάζομαι Δημήτρης Κορωνίδης του Ιωάννη, κατάγομαι από το Δρέπανο Κοζάνης, όπου και κατοικώ μέχρι και σήμερα. Οι γονείς μου είναι ο Ιωάννης Κορωνίδης και η Κυριακή Κορωνίδη το γένος Καρατζιούλα, ενώ έχω και δύο αδέρφια, την Περσεφόνη και το Θεόδωρο. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Βαλσάμη, με την οποία αποκτήσαμε δύο κόρες, την Ιωάννα (17 ετών) και τη Λυδία (10 ετών).

Είμαι τελειόφοιτος τεχνικού Λυκείου, με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων και τα τελευταία 18 έτη εργάζομαι, ως εργοδηγός, σε μεγάλη τεχνική εταιρεία που εδρεύει στην πόλη της Κοζάνης και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αγάπη για τον τόπο μου, με οδήγησε στις εκλογές του 2019 να ασχοληθώ με τα κοινά και ως αποτέλεσμα αυτού, ήρθε η εκλογή μου στο τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου, το οποίο υπηρετώ μέχρι και σήμερα.

Αποφάσισα να συμπορευτώ ΜΑΖΙ με το Γιάννη Κοκκαλιάρη, για να κάνουμε το Δήμο Κοζάνης πρωτοπόρο και πρωταγωνιστή στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και συμπορευόμενος με άξιους ανθρώπους, σε ένα πραγματικά πολυσυλλεκτικό συνδυασμό.

 

Φίλες και φίλοι, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΜΑΖΙ για την Κοζάνη”.

Γεννήθηκα στην Κοζάνη, με καταγωγή από την Αγία Παρασκευή και τη Ροδιανή, όπου και κατοικώ. Είμαι υιός του πρώην τραγουδιστή και υπαλλήλου της ΔΕΗ, Γεωργίου Μάστορα και της Αθανασίας (Σούλας) Μάστορα-Καλημέρη, ενώ με τη σύζυγό μου Λίλιαν αποκτήσαμε τρία παιδιά.

Έχω σπουδάσει στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων (Α.Α.Δ.Α.Ε.) και για πολλά χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Κοζάνης (Οπωροπωλείο).

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα με το άθλημα του μπάσκετ, παίζοντας μέχρι και τη Β’ Εθνική κατηγορία (Λασσάνης Κοζάνης, Ηρακλής Κοζάνης, Καλλικράτεια, Αιγινιακός, Πολύγυρος και Μακάμπι Θεσσαλονίκης). Σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κοζάνης και υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος μπάσκετ αλλά και των ακαδημιών. Τη χρονιά που μας πέρασε, με το ανδρικό τμήμα αγωνιστήκαμε στη Γ’ Εθνική, εκπροσωπώντας το Νομό Κοζάνης.

Επίσης διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης μέχρι και πέρυσι, ενώ ήμουνα και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης.

Με διάθεση προσφοράς, βοήθειας προς τον συνάνθρωπο και πίστη στις δυνατότητές μου, αποφάσισα να μην μείνω αμέτοχος μπροστά στις εξελίξεις που έρχονται για την περιοχή μας και να συστρατευτώ με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, έτσι ώστε ο Δήμος Κοζάνης να επιτελέσει τον πραγματικό ρόλο του ως πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.