Διαμαρτυρία πολιτών: «Λακκούβα τεραστίων διαστάσεων στην Πλ. Αυλιώτη – Έσκαψαν και τα παράτησαν με προχειρότητα»



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Την διαμαρτυρία τους εκφράζουν πολίτες μέσα από το KOZANILIFE.GR, για λακκούβα επί της οδού Πλατεία Αυλιώτη,  που καταλήγει στην κεντρική οδό της Π. Μελά.
Έπειτα από εργασίες του Δήμου Κοζάνης που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στον συγκεκριμένο δρόμο για τις ανάγκες της τηλεθέρμανσης, το σημείο όπως φαίνεται , δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Οι ίδιοι εκφράζουν προς κάθε αρμόδιο:

“Απαράδεκτη εικόνα, έσκαψαν το σημείο και το εγκατέλειψαν με προχειρότητα, λίγη υπευθυνότητα προς κάθε αρμόδιο. Οι οδηγοί που περνάνε και δεν το γνωρίζουν, τρομάζουν και είναι ένας λόγος για προκληθεί ατύχημα”.

Οι οδηγοί ιχ αυτοκινήτων, που δεν έχουν παρατηρήσει το σημείο, ξαφνιάζονται με αποτέλεσμα να αποτελεί εναν λόγο ατυχήματος, όπως μεταφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Επιπρόσθετα, αποτελεί και κίνδυνο για τους διερχόμενους πεζούς.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαμαρτυρία πολιτών: «Λακκούβα τεραστίων διαστάσεων στην Πλ. Αυλιώτη – Έσκαψαν και τα παράτησαν με προχειρότητα»

  1. Το περίεργο θα ήταν να το ολοκληρώνανε άμεσα. Μια πόλη μέσα στην κακοτεχνία και την κακογουστιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.