Ξεκίνησε το 3ο Book Festival στην Κοζάνη: Ένα ταξίδι παρέα με τους συγγραφείς στον ατελείωτο κόσμο της γνώσης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Με συνεντεύξεις των συγγραφέων, διάφορες δράσεις για τα παιδιά και παρουσιάσεις βιβλίων, ξεκίνησε το 3ο Βook Festival στην πόλης της Κοζάνης, από το πρωί της Κυριακής 2 Ιουλίου.

Στόχος του φεστιβάλ σύμφωνα με τους συμμετέχοντες και διοργανωτές αποτελεί “το φεστιβάλ να γίνει θεσμός, με μοναδικό στόχο, την ανάδειξη του βιβλίου και την προβολή του έργου τοπικών συγγραφέων.”

Το 3ο Book Festival, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου να αποκτήσουν, να μοιραστούν και να ταξιδέψουν μαζί με τους συγγραφείς, στον ατελείωτο κόσμο της γνώσης.

Οι παρουσιάσεις βιβλίων και οι συνεντεύξεις συνεχίζονται μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Κοζάνης, υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Βέττα.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξεκίνησε το 3ο Book Festival στην Κοζάνη: Ένα ταξίδι παρέα με τους συγγραφείς στον ατελείωτο κόσμο της γνώσης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.