Καμπάνια ενημέρωσης και παράλληλες εκδηλώσεις στην πλατεία της Κοζάνης πραγματοποιεί το ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης πραγματοποιεί από το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου, στην πόλη της Κοζάνης, η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας, με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών ουσιών που γιορτάζεται σήμερα. 

Η καμπάνια έχει σύνθημα “Πάμε Μαζί”, με κύρια προτεραιότητα την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

“Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και προλαμβάνεται και θεραπεύεται. Για αυτό, “Πάμε Μαζί” για δημόσιες, δωρεάν, προσβάσιμες σε όλους και ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, που σέβονται τις ανάγκες, τη φωνή και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών.” #Πάμε Μαζί” για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς!”, σημειώνει με μήνυμά του ο φορέας. 

Παράλληλα την καμπάνια ενημέρωσης θα πλαισιώσουν  δύο ακόμη εκδηλώσεις ανοιχτές για το κοινό, στην κεντρική πλατεία, το απόγευμα της Δευτέρας.

Στις 19:00 ποδηλατοδρομία με σύνθημα “Διάλεξε τη διαδρομή της ζωής σου” και στις 20:30 μουσική εκδήλωση με τους Γιάννη Ζάμκο και Βασίλη Παπαδόπουλο.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.