Ευχές για ‘Καλή Ανάσταση’ και πασχαλινά αυγά μοίρασε η Τροχαία Κοζάνης – Χρήσιμες συμβουλές από τον Διοικητή της Τροχαίας (φωτογραφίες- βίντεο)



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 

Πασχαλινά αυγά και ευχές έδωσαν ο Διοικητής και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης σε διερχόμενους πεζούς και οδηγούς οχημάτων, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου 2023, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ταυτόχρονα μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια που περιέχουν συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για ασφαλείς μετακινήσεις, καθώς και συμβουλές για την αποφυγή τραυματισμών από τη χρήση βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και κροτίδων.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού, σχετικά με την αποφυγή και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και την αποφυγή των ατυχημάτων από τη χρήση καύσης πυροτεχνικών ειδών.

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχές για ‘Καλή Ανάσταση’ και πασχαλινά αυγά μοίρασε η Τροχαία Κοζάνης – Χρήσιμες συμβουλές από τον Διοικητή της Τροχαίας (φωτογραφίες- βίντεο)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.