Ευχαριστήριο μήνυμα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Κοζάνης



 

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Κοζάνης, εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης για την ευκαιρία που δόθηκε στις/ους μαθήτριες/μαθητές μας να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Το πιο γλυκό ψωμί», στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης για την ξενάγηση στο χώρο της βιβλιοθήκης και την αμέριστη υποδοχή και αποδοχή τους, καθώς και το Café «BRUNO», για το κέρασμα που προσέφερε στις/ους μαθήτριες/ες της σχολικής μας μονάδας.

Οι παραπάνω επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στις 3/11/2022, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά και συμμετοχής της σχολικής μας μονάδας στην κοινότητα.

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά, που η τοπική μας κοινότητα, αποδεικνύεται καθημερινά «ανοικτή» στην προσπάθεια ένταξης, σεβασμού και αλληλεγγύης των μαθητριών/ων που φοιτούν στο σχολείο μας. Η συνεισφορά σας και η συμπαράστασή σας μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και εκτιμούμε ότι προσφέρατε τα μέγιστα ως συνοδοιπόροι και αρωγοί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.