Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε γυναίκα στον Κρόκο Κοζάνης – Τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει



Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε 65χρονη γυναίκα στον Κρόκο Κοζάνης.

Σύμφωνα μ τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2022 λίγο μετά τις 7:00, η 65χρονη γυναίκα ενώ βρισκόταν στον αύλειο χώρο της εκκλησίας, δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων. Η ίδια στην προσπάθειά της να διαφύγει, χτύπησε στο πόδι της.

Η 65χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να της παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι του Κρόκου Κοζάνης, το γεγονός αυτό των επιθέσεων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού το πρωί του Σαββάτου η συγκεκριμένη αγέλη, επιτέθηκε εκ νέου και σε άλλα δύο άτομα.

Η ανησυχία των κατοίκων είναι έκδηλη. Οι ίδιοι συμπληρώνουν ότι στην κεντρική πλατεία του χωριού, παίζουν παιδιά και αυτό είναι ένας επιπρόσθετος κίνδυνος τη στιγμή που τα αδέσποτα εκτός από επιθετικά είναι και μεγαλόσωμα.

Οι κάτοικοι του Κρόκου Κοζάνης, απευθύνουν έκκληση για ενδιαφέρον προς κάθε αρμόδιο, προκειμένου να επιληφθούν του ζητήματος και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε γυναίκα στον Κρόκο Κοζάνης – Τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει

  1. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΟΧΙ.

  2. Κοιτάξτε μην να τα ρίξετε καμία με καμία κλουτσα 30000 πρόστιμο έχει. Πρώτα θα μας φάνε και μετά κάνουμε μήνυση στον δήμαρχο. Αν έχουμε το χέρι γερό να υπογράψουμε την μήνυση.

    1. Μόνο για τα φωτοβολταϊκά πάρκα τούς νοιάζει …τον κόσμο τον έχουν γραμμένο στα παλιότερα των υποδημάτων τους. Ερωτώ αν ήταν η μάνα τους θα τούς άρεσε?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.