Ευχαριστήριο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης



 Η   Αγωνιστική  Συσπείρωση  Εκπαιδευτικών  Κοζάνης  Α/θμιας  Εκπ/σης Κοζάνης  χαιρετίζει  τους εκπαιδευτικούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές στις 1/6/2022   για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του  Σ.Ε.Π.Ε. Κοζάνης, αντιπροσώπων στην 91η  ΓΣ  της  ΔΟΕ  και  αντιπροσώπων στο Ν.Τ  Κοζάνης της  ΑΔΕΔΥ.  

 Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε  αυτούς  που  μας στήριξαν με την ψήφο τους και εκλέξαμε ένα μέλος στο ΔΣ κι έναν αντιπρόσωπο  στην   91η  ΓΣ της ΔΟΕ.  Ανεβάσαμε   τις ψήφους μας και  τα ποσοστά μας  παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω  των  ηλεκτρονικών  εκλογών που ψήφισαν οι παρατάξεις  ΔΑΚΕ  και  ΔΗΣΥ.  Όμως οι συσχετισμοί  δυνάμεων στο σύλλογό μας παραμένουν αρνητικοί.

  Ως Αγωνιστική  Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Κοζάνης,  συνεχίζουμε σταθερά   τον αγώνα για την αλλαγή  των συσχετισμών  για συνδικάτο μαζικό,  ταξικό που  με συνέπεια και επιμονή θα διεκδικεί   δημόσια και δωρεάν παιδεία, την αναπλήρωση των απωλειών στους  μισθούς  μας  και  την κάλυψη  των σύγχρονων αναγκών  μας. 

 Συνεχίζουμε τον αγώνα μας   για Σωματείο και Ομοσπονδία  που δε θα είναι δεκανίκι της εναλλαγής των κυβερνήσεων και φερέφωνο της  αντιεκπαιδευτικής – αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά    στήριγμα του αγώνα για  ολόπλευρη μόρφωση  των μαθητών  κι όχι εφήμερες δεξιότητες, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εκπαιδευτικούς.

 Συναδέλφισσες/, συνάδελφοι,  σας καλούμε  να   συμμετέχετε ενεργά στο σύλλογο  και  να  πιέζουμε  μαζί  για σωματείο ισχυρό που δε θα είναι δεκανίκι της εναλλαγής των κυβερνήσεων και φερέφωνο της  αντιεκπαιδευτικής – αντιλαϊκής πολιτικής!

Υπάρχει ελπίδα  στο συλλογικό  αγώνα! Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.