Στο Βελβεντό Κοζάνης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκος για τα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στο Βελβεντό Κοζάνης στα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής παραβρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουνίου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκος.

Νωρίτερα ο Υπουργός επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη καθώς και τη νέα Πανεπιστημιούπολη κάνοντας αναφορά πως η Δυτική Μακεδονία είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με τους πολίτες του Βελβεντού εκφράζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το πρόγραμμα του Υπουργού στην περιοχή θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο Δημαρχείο Εορδαίας και συνάντηση με το Δ.Σ. Παρατηρητηρίου Απολιγνιτοποίησης, επίσκεψη στα εκθέματα Ηλεκτροκίνησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην κεντρική πλατεία Κοζάνης και θα ολοκληρωθεί με την διευρυμένη Ν.Ο.Σ. στην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την επίσκεψη του κ. Θεοδωρικάκου στο Βελβεντό:

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στο Βελβεντό Κοζάνης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκος για τα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.