Εγκαίνια του νεοϊδρυθέντος Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού Κοζάνης παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκου



Αύριο Τετάρτη (08-06-2022) και ώρα 13:00 στη Δημοτική Κοινότητα Βελβεντού Κοζάνης, επί της οδού Αγίας Τριάδας 19, πρόκειται να πραγματοποιηθούν, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ και χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σερβίων & Κοζάνης κ. ΠΑΥΛΟΥ, τα εγκαίνια του νεοϊδρυθέντος Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, του οποίου η λειτουργία ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Στα εγκαίνια καλούνται να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών της Π.Ε. Κοζάνης, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των Συλλόγων Αποστράτων, καθώς και πολίτες της περιοχής.

5 σχόλια στο άρθρο “Εγκαίνια του νεοϊδρυθέντος Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού Κοζάνης παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκου

  1. Η εναλλαγή των κομμάτων,όλων των κομματων

    - Edit

    Απαντήστε

    Στα 3 χρόνια ,σε πόσα εγκαίνια επιχειρήσεων και σε νέες και πολλές δουλειές ήλθαν οι υπουργοί της αναλγητης Νουδούλας;
    Απ’ το ΚΚΕ,στον ΣΥΡΙΖΑ κι αποκει στο ΠΑΣΟΚ και μετά στη Ν.Δ!
    Καλή επιστροφή στο ΚΚΕ,θα σε υποδεχτεί ο Δημητράκης που σαγαπαααααει πολύ και κάθε μέρα θα σου τραγουδάει το ” ωραία που’ ναι η Λιβαδειά- η εναλλαγή των κομμάτων….χωρίς καμία αιτία”
    Μαραθωνοδρόμοι- κομματοδρομοι…

  2. Στελιοσ Κ.η εναλλαγη των κομματων

    - Edit

    Απαντήστε

    Το μονα εργα της Νεασ δημοκρατιας,το χειροκροτημα στο εξωτερικο με τις δυο παλαμεσ και το χειροκροτημα του ελληνικου λαου με την μιαν παλαμην,προτεταμενην και και δειχνουσα το κρατοσ των αθηνων…οσο για την επαρχια και τον λαο της..σταχτη και μπουρμπερη,λιθοι,πληνθοι ,κεραμοι ατακτως μπουρδοκλωμενα και..γαια πυρι μειχθητω η μιχθητω

    1. Δεν χρειάζεται άγχος.Σε λίγο θα έρθει ο χαχανούλης και θα τα τακτοποιήσει.Ασε που μπορεί να βαρέσει και κανένα νταούλι.

  3. Η εναλλαγή των κομμάτων,όλων των κομματων

    - Edit

    Απαντήστε

    Το νταούλι του Αλέξη σε μάρανε,τα κανόνια του Ναβαρονε- που βαράει ο Εμμονικός και Επικίνδυνος και Εγωπαθης δεν τ άκους!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.