Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα



Συνάντηση συνεργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το αίτημα για την πρόταξη των προτάσεων των Δήμων της Π.Ε Κοζάνης, στα προγράμματα και στις δράσεις της αρμοδιότητας του κυρίου Πέτσα, ιδίως στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο κ Βουλευτής δήλωσε:

“Ο κύριος Υπουργός επανέλαβε τη δέσμευσή του στην προτεραιοποίηση των εντάξεων των προτάσεων της περιοχής, ενόψει και του προγράμματος της Δίκαιης Μετάβασης.

Ο Στέλιος Πέτσας είναι γνώστης των ζητημάτων και αρωγός στην προσπάθεια των Ο.Τ.Α. της ΠΕ Κοζάνης για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής, και τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνδρομή του.

Σε συνεργασία με τους Δημάρχους μας, τέθηκαν οι προτεραιότητες του κάθε Δήμου και ευελπιστώ ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ικανοποιηθούν και άλλες προτάσεις τους, που θα δώσουν λύσεις στους τομείς της ύδρευσης, των αστικών αναπλάσεων, της επιχειρηματικότητας, της διαχείρισης αποβλήτων και των έξυπνων πόλεων.

Η βέλτιστη αξιοποίηση των προγραμμάτων που διατίθενται στον τόπο μας είναι κομβικής σημασίας στο εγχείρημα για τον παραγωγικό και αναπτυξιακό μετασχηματισμό της Π.Ε Κοζάνης.

Κάθε πρόταση έχει δουλειά από πίσω της και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω, μέσω των διοικήσεων των ΟΤΑ της περιοχής μας και της ΑΝΚΟ, όλα τα στελέχη τους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτή την προσπάθεια.”

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

4 σχόλια στο άρθρο “Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

  1. Προμηθέας Δεσμώτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο κύριος Πέτσας δεσμεύτηκε,όπως δεσμεύτηκε με τα Πετσοταισμένα κανάλια;ε,τότε,κάποιο κοκκαλάκι θα πέσει απ το τραπέζι του Πετσοφαγοποτιού!!

  2. Προμηθέας ΔεσμώτηςΣτελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Τι χαρουμενα προσωπα!
    Τι αυτοπεποιθηση!!
    Τι πολιτικη υπευθυνοτητα!!
    Η αληθεια και η αξιοπιστία τους φανερωνονται στα σκυθρωπα και κατηφή τους βλέμματα!
    Λες και περιμενουν την λαική ετυμηγορια,για παντοτινή απόσυρση στην Ειρκτή των πολιτικών της διαχρονικης Μπουρδολογιας των κλωνοποιημένων του Δεξιότατου Απολίτικου αφηγηματος!!
    Τρια χρόνια δεσμευμένοι,φτιάξτε κι εκεινο τον γάμο,για να ολοκληρωθεί,επιτελους η πιο αχρηστη και λαομίσητη κυβερνηση,απο συστασεως του Ελληνικού!!
    Μη δεσμεύεστε για απογόνους,αυτοί υπάρχουν,ειναι ετοιμοι,υπαρχουν στον κομματικο σωλήνα,που γενναει πορφυρογεννητους και μπαρουφολόγους!!
    Τι χαρούμενα πρόσωπα!!
    Γεμάτα συννεφια,προσωπα Ιησουίτικα,σαν εκεινα που μιλουν απο Απόκρυψη,προσωπα,που άλλα λένε κι άλλα σκεπτονται..και…και τίποτα δεν κάνουν.
    ” χαρωπάτε να γελάσω δυνατά….χα! χα!..”
    Καμαρώστε κατι ηγέτες!!
    Και χιλιες μασκες να φορέσετε,η υποκρισια σας στάζει απωτα βλεμματα σας,τα κρυστάλλινα!!
    Ευτυχώς οι μάσκες δεν καλυπτουν τα μάτια,στα ματια αντικαθρεφτίζεται ο αληθινος πολιτικος ή ο αρχέγονος Μαυρουγιαλουρισμός,ο πριν τον Λάμπρο Κωνστανταρα…

  3. Στελιος Κ.Βολιώτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Ζησε εσυ ανθρωπε μου με τις ιδιες και ιδιες μπουρδολογιες των τριων τελευταιων χρονων,όλων των πετσοταισμένων και αφησε εμενα να γραφω τα ιδια και τα ιδια,πραγμα που με ευχαριστεί και με ξεκουραζει αφάνταστα!
    Οπως εσυ δε βαριεσαι ν αναπνεεις,ετσι κι εγω,δε βαριεμαι να γραφω και που εισαι;δεν ειδες τιποτα ακομα,τωρα που θ ανοιξει ο καιρος κι ολη την ημερα θα ειμαι αραχτος στις παραθαλασσιες πολυθρονες του Βόλου,το τάμπλετ θα παίρνει φωτιά!!!!
    Οσο υπαρχουν ανθρωποι που μας πρήζουν τα ….γόνατα με τα ιδια και τα ιδια,πρεπει να γραφεις τα ιδια και τα ιδια!
    Σ ευχαριστω παντως,γιατι μου εδωσες αφορμη να γραψω ενα μικρο σχόλιο ακομα!!!Με αγαπη Στελιος,η κολλημένη βελόνα του τάμπλετ κι οχι του γραμμοφώνου,μάλλον γεννήθηκες,πριν το 1967…..
    ” εδώ τα ίδια και τα ίδια πράγματα,βάσανα,πόνοι,κλάματα..”
    Οπως ακουγαμε και στο γραμμόφωνο!!!
    Καλό Πάσχα και χαλαρό,οπως ειπε ο πλευρης,χαλαρό,αλλα με δεκαδες νεκρούς την ημερα….
    Καθε μερα,βλεπεις κι ακους τα ιδια και τα ιδια,τα ίδια λόγια τα δικα μου σε πειραξαν……
    ” Αν δεν πιστευουμε στην ελευθερια της εκφρασης για τους ανθρωπους που περιφρονουμε,δεν πιστευουμε σ’ αυτην καθολου”
    Νόαμ Τσόμσκυ.
    ” διάβασε κατι άλλο” Στελιος
    Αυτά τα λίγα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.