Στη Δυτική Μακεδονία ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο των επαφών του με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων



Σχηματισμούς, Μονάδες, Υπηρεσίες και Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς, στις Περιφέρειες Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 14 και αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των επαφών του με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό να ενημερωθεί από τις Διοικήσεις τους για τις τρέχουσες επιχειρησιακές – εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στη Φλώρινα, το 1ο Σύνταγμα Πεζικού, και τα Επιτηρητικά Φυλάκια «Νίκης» και «ΛΑΙΜΟΥ» και στην Καστοριά, το Επιτηρητικό Φυλάκιο «Κρυσταλλοπηγής».

Αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφτεί στην Καστοριά το 15ο Σύνταγμα Πεζικού και στην Κοζάνη την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς Βουλευτές, Περιφερειακές – Δημοτικές Αρχές, καθώς και Διοικητές Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Από το ertnews.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Στη Δυτική Μακεδονία ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο των επαφών του με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

  1. Δεν πιστευω να ελθει με κανενα ΡΑΦΑΛ,αυτος που ΡΑφαΛιρισε τον δημο του Βυρωνα?μεγαλη προσωπ.”κρατατε τουρκοι τ αλογα και σεισ βουνα κρυφτειτε,ερχεται ο χαρδαλιας κι η τουρκια να Ελληνεψει”(δις.ειναι δυνατον,βρε στρατηγοι,πτεραρχοι και ναυαρχαιοι,να στεκεστε κλαρινο,μπροστα στον χαρδαλια?γιαυτο σας σπουδασαν οι γονεις κι η πατριδα?

    1. Τι λές ρε ούρδα;Δλδ θα σου άρεσε να στέκει το πολιτικό προσωπικό της χώρας κλαρίνο μπροστά σε στρατηγούς,συνταγματάρχες και λοχίες;Δεν πάμε καλαααά.

  2. Στελιος Κ Βολιώτης.Καθηγητης

    - Edit

    Απαντήστε

    Βρε ανάλατη,τι σχέση εχει ο χαρδαλιας με τους πολιτικους;
    Αυτο που εγραψες,αυτο καταλαβες;
    Ειναι πολιτικος ενας ανθρωπος,ο ηθικος αυτουργος χιλιαδων νεκρων,στην πανδημια;
    Φυσικος αυτουργος για 1.200.000 καμενα στρμματα γης,που αν δεν ηταν οι ξενοι πυροσβεστες,θα εκαιγε ακομη η Ευβοια και θα περναμε πασχαλιατικο Φως απ τα καμενα;
    Ειναι πολιτικος ο ανθρωπος που καταδικαστηκε δυο φορες,απο ελληνικα δικαστηρια,α) ενα χρονο φυλακιση με αναστολη και 3.000 ευρω προστιμο το 2015 και εξι(6) μηνες με αναστολη το 2016,για ρυπανση στην περιοχή Εργάνη( περιοχη δασικη στον Υμητο)
    Αν θελεις να μαθεις πιο πολλα,τρεξε στη βιογραφια του!!
    Αλλα εσυ,ειδικα,αυτο καταλαβες;αυτο που εγραψες;ή κανεις,πώς δεν καταλαβαίνεις;
    Αλλο πολιτικος με …..σιδερένια…….γόνατα,για να μην πώ,κατι αλλο….λογώ ημερων και αλλο ΡΑΦΑΛένιος- πασχαλινή λαμπάδα απ τα τζάμπο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.