Χαλάρωση μέτρων: Οι ανακοινώσεις Πλεύρη για πιστοποιητικό εμβολιασμού, test, μάσκες



  • Από 1η Μαίου έως 31 Αυγούστου αίρεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε χώρους ανοιχτούς και κλειστού και το μέτρο θα επανεξεταστεί την 1η Σεπτεμβρίου. «Αυτό σημαίνει ότι δεν θα απαιτείται και η επίδειξη test όπου μέχρι τώρα αυτό χρειαζόταν» είπε ο κ. Πλεύρης
  • Το επόμενο διάστημα θα επανεξεταστεί η επίδειξη του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού για είσοδο στη χώρα
  • Από 1η Ιουνίου αίρεται η υποχρεωτικότητα για τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους με εξαιρέσεις που θα διευκρινιστούν στις επόμενες ΚΥΑ.
  • Από 1η Μαΐου καταργούνται τα τακτικά self test στα σχολεία και η επιστροφή στα σχολεία μετά το Πάσχα θα γίνει χωρίς self test
  • Θα υπάρξουν διευκρνίσεις στο πρωτόκολλο που αφορά την επαφή με κρούσματα.
  • Απο 1η Μαΐου εργαζόμενοι που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να υποβάλονται σε ένα rapid test την εβδομάδα
  • Έως 31 Αυγούστου επανέρχεται η λειτουργία όλων των χώρων στο 100% και αίρεται κάθε μετρικός περιορισμός
  • Απο 15 Απριλίου αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών και έχει ήδη υπογραφεί η σχετική ΚΥΑ
  • Το Πάσχα θα εορταστεί με τα υπάρχοντα μέτρα με σύσταση μόνο για χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός. «Μετά από δύο χώρια θα λάβουν χώρα όλες οι εκδηλώσεις και θα γιορτάσουμε το Ορθοδοξο Πάσχα με όλα τα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

3 σχόλια στο άρθρο “Χαλάρωση μέτρων: Οι ανακοινώσεις Πλεύρη για πιστοποιητικό εμβολιασμού, test, μάσκες

  1. Έλεος!!!!!Στ.Κ ή θτέλιος

    - Edit

    Απαντήστε

    Χαλαρωστε πρωτα,εσεις τα Αζοφ- ακια,απο το παρατεταμενο και έντονο και παθιασμενο χειροκροτημα σας( και ειδικα εσυ),στους νεοναζιστες του ζελενσκι,οι οποιοι κυρίεψαν το ελληνικο κοινοβουλιο,ανοχή του γνησιου εκφραστου του αντικομμουνισμου και το φώς το αληθινό της ακροδεξιας του κόσμου,του Ταθούλα και μετα ,πάρτε μετρα χαλαρωσης το Πασχα!
    Σε αλλη ανακοινωση,να μας πεις,ποιό πασχα εννοεις,το Χριστιανικό ή το Εβραικό,γιατί,όπως ειναι γνωστόν,είσαι πολύ αγαπητό πρόσωπο,στους φίλους μας Εβραίους…
    Αζοφάκια- Γιουσουφάκια του Αγά της επιτελικης σας αχρηστίας!
    Και εσύ,εσύ αναλγητε,μεχρι πότε θα μας ζαλίζεις με τις μπορδολογίες σου;
    Αν ξέχασες,μάθε,το παρακάτω: απ τους 16.789 νεκρους εκτος ΜΕΘ,
    τα 2/3 των θανατων,επηλθαν επι της αφεντιάς σου,ως υπουργού!!!
    Γιατι;γιατι μισεις,οχι μονον τους μεταναστες( βλέπε μισανθρωπες δηλωσεις σου),αλλα και τους ελληνες και δή τους υγειονομικούς,νοσηλευτές και γιατρούς!!
    Ειναι δυνατον,να χειροκροτάς τα Αζοφάκια- φασιστάκια,και να κοιλοπονάς για τους ελληνες,μεσούσης της πανδημίας;
    Σιγα,μη στάξει η ουρά των ψευτικοχαλαρωτικών σας μετρων!!

  2. Έλεος!!!!!Στ.Κ ή θτέλιος

    - Edit

    Απαντήστε

    Απο σεβασμο και μονον,στον Θεσμό του προεδρου η των προεδρων, του Ελληνικου Κοινοβουλίου,παραποίησα,τεχνηέντως,το επίθετο του σημερινού προέδρου,του πνευματικού παιδιού,του συγγραφέως του βιβλίου” Φωτιά και τσεκούρι, το απαύγασμα του αντικομμουνισμου,το ευαγγελιο της ακροδεξιας!!
    Αν επιχειρήσετε,να το διαβασετε,κλειστε τα παραθυρα του σπιτιού σας,μην πεταχτει κανενας κομμουνιστης,παλιός,και σας κλεψει τη ρίγανη απ το ντουλάπι σας ή το ίδιο σας,το σπίτι!!!!!
    ” Φωτιά και Τσεκούρι”
    Ευάγγελου Αβερωφ- Τοσίτσα.
    Βιβλιοπωλειο της ” ΕΣΤΙΑΣ”
    Οταν το διαβασα,ημουν μικρο παιδι και απο τον φοβο μου,δεν εβγαινα για μερες απ το σπιτι,νομιζα,πως ο εμφυλιος συνεχίζεται και θα πεταχτει,καποιος Μπελογιαννης,να με σφαξει στο γονατο!!
    Το προσωπο που μισει περισσοτερο,ο σημερινος προεδρος της Βουλης,ειναι ο Νικος Μπελογιαννης,η Μεγαλη Μορφη των αγωνων για τη Δημοκρατια!
    Πατηστε στο ιντερνετ” αντικομμουνιστικες θεσεις του Ταθούλα” και θα νιωσετε ντροπη,για το πολιτικό καταντημα κάποιων ή πατηστε ,το ονομα του,στη βικιπαίδεια και θα διαβαστε,αυτα που γραφω,χωρις να προσθεσω,ένα γιωτα ή μία κεραία!!!!!
    ” Αμην λεγω υμίν…..αλλιώς ψευδολογείς η συκοφαντείς
    ….ιώτα έν ή μία κεραία…εως άν άπαντα….( κατα Ματθαιον ε’ 14-19)
    Τεχνηεντως= χρησιμοποιειται συνηθως μειωτικά ή ειρωνικά!!!!
    Καλό διαβασμα,ειδικά του παραπανω βιβλιου,κλειστε και κανενα παραθυρο η την τηλεοραση,μην τυχον και πεταχτει κανενας Αφοφιτης ,μεσα απ το τζάμι και σας κανει καποιο ευχελαιο η αγιασμο!
    Πλευρη και μητσοτακη,αυτους τους δυο ,του ταγματος του Αζοφ,που μιλησαν στη Βουλη,να τους καλεσετε στην Ελλαδα,για να βοηθανε τις γιαγιαδες και τους παππουδες μας,να περνανε τους δρόμους!!
    Ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιο υποκριται!!!
    Πλησιαζει και η Μ.Δευτερα,που…που θα σας τα πει,κι Εκεινη τα υπολοιπα,ουαί!!,5 ημερες απόμειναν

  3. Ξέρουμε ξέρουμε μόλις θα φύγουν οι τουρίστες θα επιστρέψει ο ιός..
    Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση μια φορά θα σπάσει..λένε στο χωριό μου…αυτή η βεβαιότητα που βγάζει ο Χατζιδάκις ο ,τι επειδή έφαγε μια φορά ξύλο με ομπρέλα δε θα ξανά φάει..το στηρίζει κάπου..η το ξέχασε..καλό είναι να βλέπουν το βιντεάκι αυτό όλοι οι υπουργοί πριν πάνε για ύπνο κάθε βράδι..γιατί μπορεί να σπάσει και δεύτερη και τρίτη φορά η στάμνα..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.