Υβριδική εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Οι Ευρωπαϊκές Διαστάσεις για την Ισότητα των Φύλων» από την Π.Ε. Κοζάνης και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας



Η ΠΕ Κοζάνης σε συνεργασία με το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν υβριδική εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Οι Ευρωπαϊκές Διαστάσεις για την Ισότητα των Φύλων», την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 7 μ.μ.

Καταξιωμένοι ομιλητές, με εμπειρία στη διαμόρφωση πολιτικών για την ισότητα των φύλων, θα σκιαγραφήσουν το ρόλο της γυναίκας στην Ευρώπη του αύριο. Φορείς, σύλλογοι και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν ερωτήματα και να συμβάλλουν στο διάλογο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, ένα δημόσιο φόρουμ όπου κυριαρχεί η κατάθεση απόψεων για την οικοδόμηση της αυριανής Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο να έρθουν πιο κοντά οι πολίτες με τα ευρωπαϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων.

Βασικό σημείο διαλόγου θα είναι το ισόγειο αμφιθέατρο του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης. Παράλληλα, θα αναπτυχθεί ομάδα διαλόγου στο χώρο του Europe Direct στη Φλώρινα αλλά και στο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η συμμετοχή των πολιτών μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης στους ανωτέρω χώρους, τηρώντας τα μέτρα αποτροπής διάδοσης της covid-19, είτε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/82928516056
Meeting ID: 829 2851 6056

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ρίτα Τσιούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια στο τηλέφωνο 2461351556 ή στο info@kozani.pdm.gov.gr.

3 σχόλια στο άρθρο “Υβριδική εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Οι Ευρωπαϊκές Διαστάσεις για την Ισότητα των Φύλων» από την Π.Ε. Κοζάνης και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας

  1. Η Δύση της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού κατέληξε να μετατραπεί σε προσωποποίηση της παρακμής και του εκφυλισμού, των θηλυκοποιήσεων ανδρών και των ανδροποιημένων γυναικών !!

  2. Ντροπη!αθεοφοβοι,τι σας φταινε τα παιδια?

    - Edit

    Απαντήστε

    Ειδαμε και τους αλλους των ορθοδοξων κατηχητικων…που ξεφτιλιζουν και θεο κι ανθρωπους.και γεμιζουν τα κελια των φυλακων και ΟΧΙ τα κελια των.

  3. Αν αφαιρεσεις απο τις μονοθειστικες θρησκειες την υποκρισια,αυτο που απομενει ειναι ο διαφωτισμος.καποιοι του διαφωτισμου,μπορει να εχασαν τον δρομο τους,στους αλλους,η υποκρισια εγινε μονοδρομος,ΚΑΝΟΝΑΣ.εκτος ελαχιστων και μονο ελαχιστων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.