Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για τον πόλεμο στην Ουκρανία



Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης καταδικάζει της εισβολή των Ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία και τάσσεται υπέρ της επίλυσης των διαφορών με βάση τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου.

Υπεραμύνεται του σεβασμού της Εθνικής κυριαρχίας, της Ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας των Κρατών και της ανάγκης επίλυσης με ειρηνικά μέσα των διαφορών τους.

Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Ουκρανικό λαό και ιδιαίτερα στους ομοεθνείς μας κατοίκους Ουκρανίας.

Καλεί κάθε εμπλεκόμενο να συμβάλλει στη λήξη των εχθροπραξιών, με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Η επικοινωνία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός ας γίνουν οι γέφυρες που θα συμβάλλουν στην κατεύθυνση της συνεννόησης και της ειρήνης μεταξύ των λαών.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Μάρκος Χρ. Φλώρος

5 σχόλια στο άρθρο “Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για τον πόλεμο στην Ουκρανία

  1. Στέλιος Κ.ορθοδοξος

    - Edit

    Απαντήστε

    Σφαίρες,όπλα,θάνατος,δάκρυα,ανθρωποι-δημιουργηματα του Θεού,όλα μαζί ανακατεμένα.Αλιμονο σας…….ορθόδοξοι χριστιανοί του κόσμου,που να ήσασταν και πλαγιοδοξοι,σκυφτοδοξοι.Ορθοδοξοι χριστιανοί,πληγωμένοι,σκοτωμένοι,δακρυσμένοι,φοβισμενοι και στις τηλεοράσεις βλέπουν τις πληγές σας,τον θάνατο σας,τα δάκρυα σας,τον φόβο σας,οι μεγαλόσχημοι της ορθόδοξης εκκλησίας και…,,στις ορθόδοξες εκκλησίες,τις Κυριακές εύχονται”υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου”για να κρατάμε και τα…..ορθόδοξα θέσφατα!!!!!!.Ανθρωποι-υποκριτες ο θεός σας έκανε ανθρώπους από την μεγάλη Του αγάπη,δε σας έφτιαξε ορθόδοξους,καθολικούς,Εβραίους,μουσουλμάνους για να σκοτώνετε ορθόδοξα!

  2. Αφήστε τα ψηφίσματα και στρωθειτε στην δουλειά.
    Ψηφίσματα για την κατάσταση στην περιοχή μας, για την Ανεργία, για την Ακρίβεια, για την Φτώχεια δεν έχετε κάνει.

  3. «Ἡ ἐποχὴ ποὺ σχετίζεται μὲ τὴν οἰκοδόμηση
    μίας κεντρικῆς παγκόσμιας τάξης ἔχει τελειώσει»
    Βλαδίμηρος Πούτιν, Πρόεδρος τῆς Ρωσικῆς Ὁμοσπονδίας…

    Ὁ φιλόσοφος Ἀλεξάντρ Ντούγκιν, Καθηγητὴς Κοινωνιολογίας τῶν Διεθνῶν Σχέσεων στὸ Κρατικὸ Πανεπιστήμιο τῆς Μόσχας παρεμβαίνει στὸν “πόλεμο στὴν Οὐκρανία” κι ἐπισημαίνει;
    « (…) Δὲν πρόκειται γιὰ πόλεμο μὲ τὴν Οὐκρανία. Εἶναι μία σύγκρουση μὲ τὴν… παγκοσμιοποίηση ὡς ἀναπόσπαστο πλανητικὸ φαινόμενο. Εἶναι μία ἀντιπαράθεση σὲ ὅλα τὰ ἐπίπεδα – γεωπολιτικὸ καὶ ἰδεολογικό.
    Ἡ Ρωσία ἀπορρίπτει τὰ πάντα στὴν παγκοσμιοποίηση.

  4. Οχι Στέλιο.Διαφωνώ.Κανένας θεός δεν έκανε ανθρώπους από αγάπη.Αν πράγματι είμαστε δημιούργημα κάποιου όντος,τότε αυτό το όν μας δημιούργησε όχι από αγάπη αλλά από κάποιο διεστραμμένο βίτσιο.Δεν μπορεί ένας δημιουργός να βλέπει το δημιούργημά του να διαπράττει τέτοιες φρικαλεότητες,να επιδίδεται σε τέτοια εγκλήματα (διαχρονικά) και αυτός να παρακολουθεί αμέτοχος.Αν όντως υπάρχει δημιουργός τότε είναι χειρότερος από το δημιούργημά του.Απλές (ή απλοϊκές-διαλέγεις) σκέψεις ενός άθεου.

  5. Κανένα ψήφισμα για την κατάντια αυτής της πόλης θα κάνετε δε βλέπετε τα χάλια της πως την έχετε κάνει

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.