Τα νέα κρούσματα κορονοϊού τη Δευτέρα 14/3 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 14 Μαρτίου 2022:

22.694 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 70 νέοι θάνατοι και 364 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού τη Δευτέρα 14/3 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Κυριε μητσοτακη,περαστικα και σε σενα και σ ολους τους εν ασθενεια οντας!
    Σε θελουμε ορθιο για να σε κανουμε κριτικη,ασχετο,εαν εγω σε θεωρω ως τον μεγαλυτερο εφιαλτη απ την εποχη του Εφιαλτου του Λεωνιδα!
    Και αν σε ειχα μαθητη,θα σ εκοβα και στην πολιτικη ιστορια και στην ιστορια και στα θρησκευτικα,κατι που δεν εκανα ποτε,ειχα 13.756 μαθητες στα 35 χρονια ,στα σχολεια που υπηρετησα,δεν εκοψα,ουτε ενα μαθητη!!
    Θα σου εβαζα τη βαση,μονον,στα λιγα σου χρηματοοικονομικα!!
    Ειναι δυνατον,να εισαι πρωθυπουργος και να λες” η εκκλησια της κωνπολης ειναι η κοίτη της ορθοδοξιας;Σιγα μην ειναι η κοίτη του Ποδονίφτη,δεν ακουσες τη λεξη ΚΟΙΤΙΔΑ;ειναι δυνατον να εισαι πρωθυπουργος και στο τουιτερ ΣΟΥ να γραφεις,αντι ΚΩΝΠΟΛΗ,να γραφεις” σημερα ειμαι στην Ισταμπουλ;
    Ειναι δυνατον,να εισα πρωθυπουργος,αθεολογητε,και να μη ξερεις το ” Πατερ ημων” ,απ εξω;
    Τι το ηθελες;
    Αλλα ,ποτε εσυ χρειαστηκε να επικαλεστεις τον Θεο,για να σου δωσει τον ” αρτον ημων τον Επιουσιον”;;;
    Δεν ξερεις,πως οι ελληνες του μεροκαματου και της τίμιας εργασιας,πριν φάνε,λενε το πατερ ημων και μετα κοβουν το ψωμι,για να φανε;
    Ουτε ο αρτοςο επιουσιος,δε γνωριζεις ποιός ειναι,ουτε ζωή επιβίωσης,δε γνωριζεις ,τί ειναι!!
    Με σενα,οχι μονο επιουσιο αρτο θα τρωμε,αλλα ουτε σκόρδα!
    Πως να πλησιασεις τον αρτο,που σημερα πηγε στα 2 ευρω και το καλοκαιρι που θα ξανασυναντηθεις με τον ερντογαν,θα εχει 6 ευρω;
    Τα εκανες θαλασσα,μου ηθελες και Κυριακη Ορθοδοξιας να πας Εκκλησια!
    Τα θαλασσωσες,κολλησες και κορονοιο,ουτε με τα Θεία παιζουν,ουτε με την Ιστορια!!
    Εσυ,ο μονος υπευθυνος,πώς και κολλησες κορονοιο;αφου εσυ μονον εφαρμοζεις τα μετρα,τα υγειονομικα,εσυ μονον κρατας τις αποστασεις,εσυ μονον ο Υπευθυνος!
    Πως και κολλησες;
    12 συμβουλους εχεις και 13 Επικοινωνιολογους,που τους πληρωνεις με ΚΑΤΩΤΑΤΟ μισθο,εχεις και τον Αμερικανο Επικοινωνιολογο,τον διασημο Σταν Γκρινμπεργκ!!!
    Ο ανθρωπος που ,σου διαλεγει το καθημερινο σου κουστουμακι,στα μετρα της υποκρισιας ΣΟΥ!
    Αληθεια,κανεις δε σε προειδοποιησε και δεν σε προείπει,πως το λαβρακι με χαλβα,χωρις σιμιγδαλι,αλλα με στραγαλια τουρκικα ειναι το αγαπημενο MENU,του κορωνοιου και πως τρωγοντας τα,κολλας για γενιες 14;;;
    Εσυ κολλησες τον Ερντογαν,τον Σουλτανο ή εκεινος εσένα;
    Εσυ τον κολλησες!!
    Ο ερντογαν όρθιος σε μια μεριά,ισιος,ευθυτενης,σίγουρος για τον Εαυτο του,ακινητος,αταραχος και σε κοιταζε και τον προκαλουσες ΟΙΚΤΟ,σε λυπήθηκε προχθες!
    Και εσυ,με νευρικες κινησεις ,με αγχος,φοβο και τρομο,μπροστα στον γίγαντα,απο αμηχανια,εφερνες σβούρες γυρω απ τον Μεγαλοπρεπη και …στο τελος τον κολλησες!!!
    Θελω να γινεις καλα,που ξερεις,μπορει να βρεθουμε μελλοντικα σε κανενα Σκαι,εσυ με ολους τους πετσοταισμενους παραδημοσιογραφισκους,τους αγραμματους,ανιστορητους,αθεολογητους και απεναντι σου ΕΓΩ,χωρις χαρτια και μολυβια μπροστα μου,με μονον οπλο της γνωση της Πολιτικης Ιστοριας της Ελλαδος,απο το 1974 μεχρι σημερα το πρωι!!
    Πολιτικη Ιστορια που εμαθα μεσα απ τις συνεδριασεις της Βουλης,Συνεδριασεις που παρακολουθω ανελλιπως,εξ απαλων ονυχων,απο ηλικιας 13 ετων…μας χρι σημερα,ειτε σε απ ευθειας μεταδοση,ειτε σε μαγνητοσκοπηση!!
    Ακουσα ολες τις ομιλιες των,Π Κανελλοπουλου,Ιστορικου,Ακαδημαικου και πρωθυπουργου,Καραμανλη,Παπανδρεου,Γ.Μαυρου,Ι.Πεσμαζογλου,ΙΖιγδη,Ο.Ζολωτα,Ε.Αβερωφ,Η Ηλιου,Λ.Κυρκου,Α Λεντακη,Χ Φλωρακη,Α.Μπριλάκη,Γ.Γιανναρου και αλλων μεγαλων μορφών της
    πολιτικης!!!
    Εκει που διαβαζα το μαθημα της Ιστοριας,για την αλλη ημερα,σημειωνα ,πισω απ τα περιεχομενα,ατακες των μεγαλων πολιτικων,τις ωρες που οι αγαπημενοι μου συμμαθητες,εκαναν βολτες,στην πολη μου,τον Βολο!!
    Να σε κανω ερωτησεις,φαρμακερες,σκετα δηλητηρια!!
    Ειρησθω εν παροδω,άκουσες,το ” οφις εδηξε θετταλον και απεβιωσε ο οφις”ς
    Ερωτησεις δυσκολες και οχι,τυπου ερωτησεων χατζηνικολαου,χατζηαυτια” κυριε πρωθυπουργε,σας αρεσουν τα σαρμαδακια; η ” ποσες ροδες εχει το ποδηλατο σας;”
    Να σου πω,τοτε,πως κολλας κορωνοιο,οχι κινεζικο,αλλα ελληνικο,Βολιωτικο!!
    Σ’ εχω,οποτε θελεις,αρκει να αποθεραπευτεις!
    Σπουδασες στα κολετζ,δε στέριωσες σε ελληνικο πανεπιστημιο,γιαυτο μπερδευεις την κοιτη με την κοιτιδα,το πατερ ημων με την υποκρισια,μας μπερδεύεις,αλλα,οχι για πολυ..
    Περαστικα σου,το προτασσει η ανθρωπιά!
    Θετταλος,κυριε πρωθυπουργε,ειναι ο Θεσσαλος!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.