Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου αγνοούμενου Γιάννη Μπουλοκώστα – Έκκληση των συγγενών για τον εντοπισμό του



Συνεχίστηκαν οι έρευνες στη λίμνη Πολυφύτου για τον εντοπισμό του 55χρονου αγνοούμενου Γιάννη Μπουλοκώστα κατοίκου της Αιανής Κοζάνης, με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος, ενώ προηγουμένως εκτεταμένες έρευνες διενεργήθηκαν και από την ΕΜΑΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι έρευνες διακόπηκαν για λίγες ημέρες από τις Αρχές, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, ενώ την Πέμπτη 10/3 και την Παρασκευή 11/3 έφτασαν στο σημείο της λίμνης Πολυφύτου άνδρες του λιμενικού σώματος προκειμένου να συνδράμουν στην αναζήτηση και τον εντοπισμό του 55χρονου άνδρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου δείχνει το σημείο της λίμνης, στην περιοχή όπου βρέθηκε ακινητοποιημένο και το αυτοκίνητο του, ενώ στις Aρχές φαίνεται να κατέθεσε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι την ημέρα της εξαφάνισης του 55χρονου άντρα, φαίνεται να τον είδε στην υψηλή γέφυρα Σερβίων.

Άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι ο αγνοούμενος βρισκόταν στο σημείο της υψηλής γέφυρας Σερβίων και μια ημέρα πριν την εξαφάνιση του.

Εφόσον οι έρευνες στάθηκαν άκαρπες μέχρι στιγμής, η αστυνομία πλέον εξετάζει κάθε πληροφορία και οι έρευνες θα στραφούν και εκτός λίμνης με ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Γι τον λόγο αυτό η περισυλλογή οποιασδήποτε πληροφορίας προς τις Αρχές, θα ήταν χρήσιμη για τον εντοπισμό του, ενώ οι συγγενείς του αγνοούμενου άνδρα στράφηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και απηύθυναν έκκληση σε οποιονδήποτε θα μπορούσε να γνωρίζει και να καταθέσει κάποια πληροφορία σχετικά με τον εντοπισμό του αγνοούμενου άνδρα.

Για τον αγνοούμενο Γιάννη Μπολοκώστα έχει σημάνει missing alert για τον εντοπισμό του.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.