Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βελβεντού για την Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση



Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βελβεντού για την Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση:

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βελβεντού για την Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

  1. Η Άρτεμις,ο Ερύμανθος και ο Σ.Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Μια φορα κι εναν καιρο,τα ζωα του Δασους μαζευονταν μια φορα τον χρονο στο κεντρο του Δασους για εκλογοαπολογιστικη συνελευση και κατοπιν ψήφιζαν!!
    Εβγαζαν και ανακοινωσεις στα δενδρα και εξω απ τις φωλιες των Ζωων για ενημερωση των!
    Ανακοινωσεις που ειχαν πανω αριστερα το συμβολο και το σήμα του Συλλογου των Ζωων,εναν λαγό πίσω απ τη φτέρη!!
    Στο διαλειμμα των ατέλειωτων συνεδριασεων,για να χαλαρωσουν λιγακι,να πιουν και καμια πορτοκαλαδα απ το Κυλικειο του Δασους,που στεγάζονταν στην Κουφάλα,οχι της Ζωής,αλλα του κεντρικού Πλατανου,του Πυκνού και Παρθενου και αταραχου ,απ ανθρωπους Δασους,ο Λαγος ελεγε και καποιο ανεκδοτο ξεκαρδιστικό!
    Παντα στις συνεδριασεις,τιμητικη θεση ειχε και ενα Ζωο,απ τα ήμερα,απ το πιο πλησιεστερο χωριο!!
    Τουτη τη φορα καλεσμενος ηταν ο γαιδαρος!
    Αρχιζει η συνεδριαση,γρηγορα- γρηγορα,λογω επικειμενης βροχης,γινεται το γρηγορο διαλειμμα,λεει ο λαγος το ανεκδοτο,ξεραθηκαν ολα τα Ζωα απ τα Γέλια,αλλα ο Γαιδαρος ατάραχος επινε την κερασμενη πορτοκαλαδα του!
    Τον πλησιαζει ενα μικρο αγριογουρονο,χωρις δικαιωμα ψηφου,το οποιο συνοδευει τον πατερα του ,το μεγαλο Αγριογουρουνο και λεει του Γαιδαρου;
    – τι εχεις σημερα κυρ Μεντιε,πολλά( πολυ) στεναχωρο σε βλεπω!!
    – άστα φιλε μου,Ερύμανθε( το ονομα του αγριογουρουνου ή Κάπρου),άστα,που να στα λέω!!
    Ίντα εγινε μωρε κοπέλι,λεγει του Γαιδαρου,ο Ερύμαννθιος και οχι ο Μαθιος του Σασμου!
    – Να! Την ωρα που ερχομουν απ το χωριο,στον αμαξωτο τον δρομο,ειδα ενα τεραστιο 4χ4 φορτωμενο με Μονοκαννα,Δικαννα,Τρικαννα,με Επαναληπτικες Καραμπινες,καραμπινες MΑGNUM,καραμπινες BINELLI,BORELI(οχι ο της ευρωβουλης) με κάσες γεματες με χιλιαδες σφαιρες,μαρκας KIRGELI,ΚΙΡΓΙΑΛΙ,περοσσοτερες απ τις σφαιρες που κουβαλαει ο Πούτιν στο τεραστιο Κομβόι των 40 χιλιομετρων,κομβοι που παει για Χαρκοβο μεριά και Κίεβο για ν αλλαξει λάστιχα και να βαλει pIRELLI και ανοιξιατικες διακοπες!!!
    Τα μαζεψαν αρον,αρον τα ζωα,πανε και οι ετησιες συνεδριασεις,πανε και τα γέλια,πάει κι ο Λαγός,παει το Αγριογούρουνο που χάρισε η Αρτεμις στον Ερύμανθο,τον επονομαζόμενο Ερυμάνθιο κάπρο!!
    Αληθεια,πριν απ τις Εκλογες των κυνηγων,οι υποψηφιοι προς εκλόγιμη θεση ,κυνηγοί,για να βγουν,τί ταζουν στους ψηφοφορους κυνηγους,μηπως τάζουν λαγούς με πετραχήλια,σαν τους πολιτικούς ή τάζουν λαγους με κρεμμυδάκια;στιφάδο;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.