Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για την έγκριση της πρότασης ΣΔΙΤ του Δήμου Κοζάνης



Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κύριος Παπαθανάσης η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ ενέκρινε την κατασκευή και τεχνική διαχείριση του Κέντρου Διάδοσης Τεχνολογίας της Ζώνης Ενεργούς Πολεοδομίας Κοζάνης όπως και αθλητικές εγκαταστάσεις σε σχολικούς χώρους καθώς και νέα σχολικά κτίρια.

Το έργο αυτό αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της πολιτικής της κυβέρνησης για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας στο πλαίσιο της Δίκαιης Μετάβασης.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για την έγκριση της πρότασης ΣΔΙΤ του Δήμου Κοζάνης

  1. Η γλωσσα των σωματων και των ψυχων αυτων!
    Στο εξωτερικο ανθει το επαγγελμα του Φυσιογνωμιστη και με οσα παρακολουθουμε τελευταια,ευτραπελα και Αριστοφανικα,βλεπω ταχειαν εξαπλωσιν του ανω επαγγελματος!
    Η γλωσσα του σωματος!
    Ποιος Καζαντζακης,ποιος Παπαδιαμαντης θα περιεγραφε ,αυτα που λεει η γλωσσα του σωματος!!
    Δες τε τους!
    Δεστε Οραματιστες του μελλοντος,ξεχειλιζουν απο οραματισμους για την Αναπτυξη της Ελλαδος και την Δικαιη μεταβαση στο;στο υπερπεραν,στο ανύπαρκτο!!
    Η γλωσσα του σωματος!!
    Προσωπα κατηφή,σκυθρωπα,αξιολυπητα,πονεμένα,βλέμματα χαμένα,βλέμματα και πρόσωπα,σαν απο ενοχες,σαν να κρύβουν;κατι!
    Η γλωσσα και η σταση του σωματος,λενε πιο πολλα,απ το Δίτομο εργο του Τολστόι” πόλεμος και ειρήνη”!
    Ο εξ ευωνύμων Παπα θανάσης με σταυρωμένα χέρια,σαν σε Επιταφιο μπροστα,στις 4 το απογευμα,Μ.Παρασκευης,σε στάση αναγκαστικής φωτογράφησης,σαν να λέει γοερώς” Θεε μου,μη με εγκαταλείπεις,ποινήν εκτίω και αγγαρείαν ποιούμαι,κατα τον Πολυδώρειο Λόγο”!
    Σταυρωμενα χερια,ωσπερ ο Ανδριάς του Συμπατριωτη μου Α Παπαδιαμάντη,στην παραλία του Βόλου,αναμεσα στον Ναο των Αγιων Κων/ νου και Ελενης και παρα θιν αλός!!
    Και ο εκ δεξιών του,σε σταση προσοχης και βλέμμα” ως περίλυπος αχρι θανάτου,θανάτου δε σταυρού”,το ίδιο κατηφης και σκυθρωπός και ολιγον ξαφνιασμένος,σαν να ξέχασε κατι,σαν να σκεφτεται τον μητσοτακη,εκεινο το σπινθηροβόλον βλεμμα,το βλέμμα της αγελάδος την οποια ξεγεννησε ο Ιατρος,Ορεστης Μακρης,στην Λεστινιτσα( η κυρα μας η μαμη)!!
    Σαν να λεει το τραγουδι,το ηρωικο και αντιστασιακο” δε θελω,να μου δέσετε τα ματια”
    Σαν να λεει” εγω φταιω, συμπολίτισσες και συμπολιτες μου Κοζανίτες,εγω φταιω,για τα ψεματα μας,περι δικαιης και ηθικης και Ασπιλης και Άχραντης μεταβασης στη αναπτυξη,δηλαδη” στου μυαλου μας τα τζοβαίρια”
    Θαυμαστε τους,καμαρωστε τους!!
    Αν τους δειτε ετσι ,σ αυτη την σταση της φωτογραφιας,αν τους δειτε ξαφνικα εξω απ την πορτα του σπιτιου σας,ενστικτωδως,δε θα βαλετε το χερι σας,βαθια στην τσεπη να τους φιλοδωρήσετε,οπως τα παιδια που λενε τα καλαντα μεσα στο ξεροβορι;
    Οι πολιτικοι αρχοντες,εχουν ψηλα το κεφαλι,ειναι χαμογελαστοι,εχουν βλεμματα καθαρα,κρυσταλλινα,ειναι ανοιχτόμυαλοι και ανοιχτόκαρδοι,ειναι γαλαντόμοι,κιμπάρηδες,δε σταυρωνουν τα χερια,σαν σε Μ.Παρασκευη,βγαινουν φωτογραφιες με άνεση και οχι σαν αξιολύπητοι και αξιοθρηνητοι!
    Και αυτος ο φωτογραφος τους…πόσο υπερήφανος θα ειναι τωρα για την υπεροχη φωτογραφια του;
    Του δινω συγχαρητήρια,δεν κρύβονται οι ενοχες,οταν εμπαιζεις εναν λαο,μιλώντας του για πρασινα αλογα και κουραφεξαλα.
    Η ψευτια και η υποκρισια καθρεφτίζονται στα βλέμματα,η Αληθεια καθρεφτιζεται κι εκεινη στα βλέμματα και τα κανει φωτεινα,χαρουμενα και οχι αξιολύπητα,οπως στην παραπανω φωτογραφια!!
    Τι το χειροτερο στον κοσμο..απ το να λυπασαι εναν ανθρωπο…οχι τον ανθρωπο, που δεν εχει να φαει,αλλα τον ανθρωπο που υ π ο κ ρ ι ν ε τ α ι,τον ανθρωπο που υποσχεται και στο τελος;
    Μια φωτογραφια,χιλιες λεξεις;
    ΟΧΙ!!
    Μια φωτογραφια σαν αυτη,μια λεξη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!
    Το πρωτο που σου ερχεται στο μυαλο,βλεποντας τη φωτο ειναι το ” για δεστε τους Αμαραντους,σε τι βουνο φυτρωνουν”
    Και λυνεσαι στα γελια,Αριστοφανικα και Παπαδιαμαντικα,
    Παπαθαναση,Παπαθαναση,δεν ηξερες;δε ρωταγες;
    Και φαινεσαι πολυ συμπαθητικος ανθρωπος και ετσι πρεπει να εισαι..
    Τι σχεση εχεις μ ολους αυτους που σε σερνουν αποδω κιαποκει…
    Ξεσολιάστηκες,περα- δωθε…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.