Συνάντηση συνεργασίας του Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη – “Ειδικά μέτρα στήριξης για γούνα και αγροτικά προϊόντα λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία”



Επίσκεψη συνεργασίας στον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης. Μετά την ολοκλήρωσή της ο κύριος Βουλευτής ανέφερε:

“Στη συνεργασία με τον κύριο Υφυπουργό συζητήσαμε για σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας, όπως είναι η πορεία του Σχεδίου της Δίκαιης Μετάβασης, οι θεσμικές ρυθμίσεις για την προσέλκυση επενδύσεων αλλά και η ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων της Πολιτείας στην ΠΕ Κοζάνης, ιδίως μέσω των προγραμμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επιπλέον, τον ενημέρωσα για τις επαχθείς συνέπειες των ανατιμήσεων στον πρωτογενή τομέα και στους επαγγελματίες αλλά και στις επιπτώσεις των γεγονότων στην Ουκρανία σε κλάδους της τοπικής οικονομίας που βρίσκονται σε υψηλό βαθμό εξάρτησης από τη αγορά της Ρωσίας, όπως είναι η γούνα και τα αγροτικά προϊόντα, για τους οποίους απαιτούνται ειδικά μέτρα στήριξης.

Ο Σταύρος Καλαφάτης εξέφρασε τη στήριξή του σε κάθε αναπτυξιακή δράση του τόπου μας και δεσμεύτηκε να αναλάβει και ο ίδιος πρωτοβουλίες για την προβολή των πλεονεκτημάτων και των κινήτρων που θεσμοθετήθηκαν, για την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή. Δεσμεύτηκε, εξάλλου, στην κατεύθυνση αυτή, να πραγματοποιήσει σύντομα νέα επίσκεψη στην ΠΕ Κοζάνης”.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση συνεργασίας του Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη – “Ειδικά μέτρα στήριξης για γούνα και αγροτικά προϊόντα λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία”

  1. Ελεος!!!Στελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Ειναι δυνατον να υπαρχει αυτη η φωτογραφια με τοσα χαχανητα μεσα σε πανδημια με 27.773 νεκρους μεχρι τωρα;
    Ειναι δυνατον με μασκα, ανθρωποι να γελουν σημερα που ποναει και υποφερει το συνολο των ελληνων με αυξηση λογαριασμων,με αυξηση τιμων στο ψωμι,στο γαλα,στα βασικα ειδη διατροφης;
    Ειναι δυνατον να χασκογελανε ανθρωποι εν μεσω πολεμου,ενος πολεμου με θυματα παιδια και αμαχους;
    Ειναι δυνατον να γελανε μεσα στον χαλασμο,στον ” θάνατο πέρα ως περα”( Ουγκω),πολιτικοί εχοντας,οχι μπροστά τους,αλλα πισω τους την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ;
    Ειναι δυνατον να γελανε” πολιτικοι” που με το γέλιο τους προκαλούν την ανθρωπια και τον ανθρώπινο πόνο;
    Εναι δυνατον να γελάνε,βάζοντας στο καδρο της υποκρισιας των και την ΠΑΝΑΓΙΑ;
    Μάλλον ειναι φέικ νιούς,ειναι μοντάζ!!
    Αληθεια,ποσες φορες πληγωθηκε ο κοσμοςαπ ανθρωπους που με την εικονα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ,οι δόλιοι και πονηροι πλήγωσαν τον κοσμο!
    Μικρα ανθρωπακια,ασυγκινητα στα προβληματα των ανθρωπων,μεσα στα γελια,γέλια ανα τους αιωνες ,αναγκάζετε και την ΠΑΝΑΓΙΑ να γελασει με τις παγκοσμιες ψευτιες σας!!
    Παναγιοφόροι και Σταυροφόροι,ολων των εποχων,μπροστά τα Άγια των Αγιων και πιο μπροστα εσεις!!
    Εσεις γελατε,χασκογελατε,ολα για σας πριμα- πλωρα,ολα για σας λυμένα,κανενα προβλημα για σας,στην κοινωνια μέσα!!!
    Και Εκεινη πίσω σας,ποναει και λυπαται!!
    Τουλαχιστον οι Σταυροφοροι με σταυρους και οπλα στο χερι,σκοτωσαν 4 φορες την ΠΑΝΑΓΙΑ και τον ΧΡΙΣΤΟ!!
    Εσεις ολοι οι πολιτικοι της Ιστοριας,απ το 1204( Δ’ Σταυροφορια) και μετα,ολοι εσεις που γεμιζετε τα γραφεια σας με ιερα συμβολα και Εικονες και φρέσκιες- σιδερωμενες σημαιες Ελληνικες,ευρωπαικες,πληγωνετε πιο πολυ τον ανθρωπο- την ανθρωποτητα με τα ψευτικα χαμογελα σας και τη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!
    Μοιάζετε ολοι οι υποκριτες πολιτικοι ολων των εποχων με τους Κορύβαντες,ιερεις της Φρυγίας που θορυβουσαν έξαλλα,κραύγαζαν ,οταν τελούσαν τα καθηκοντά τους,για να κρύβονται οι φωνες των θυμάτων τους!!!
    Ουτε οι κινεζικες μασκες,ουτε οι εικονες,ουτε το γελιο το ψευτικο δε σώζουν,οταν…οταν η υποκρισια ειναι ανεξιτηλα κολλημενη πανω στο Πετσί,ωσπερ τα στιγματα λεοπαρδάλεως!!
    Θελει η υποκρισια να κρυφτει κι η χαρα η στημενη για μια φωτο…δεν την αφηνει!!
    ” η μασκα του κορωνοιου καποτε θα φυγει,θα ελευθερωθει το προσωπο,η μασκα της υποκρισιας ανεξιτηλη,ωσπερ στιγματα λεοπαρδαλεως”
    Αληθεια,πόση ωρα κρατησαν οι πρόβες σας,για την παραπανω φωτογραφια;
    Ποση ωρα χρειαστηκατε για να παρετε αποστασεις απο την Εικονα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ;
    Ο δεξιος της Εικονας ειναι πιο δεξιά απ την Εικονα…..πιο Δεξιος….
    Θεε μου!!!
    Πόσο γελιο ριχνεις εκει ψηλά που εισαι…δε γελας μ αυτους που δε σε πιστευουν,ξεκαρδιζεσαι με τους υποκριτες που κανουν οτι σε πιστευουν,τους πρωτους τους αγαπας και ας μη σε πιστευουν,τους δευτερους τους λυπάσαι,γιατί;γιατι νομιζουν πως σε πιστευουν!!!
    Λετε να χαιρονται πιο πολύ ,τωρα που ο Κυριακόφ εστειλε καλαζνικόφ στην Ουκρανια;
    Άλλος Προφήτης της Ειρήνης,αλλος Μιχαίας της Ελλαδος,αλλος αγιοκαταταγμένος εν χώρα Ζώντων,των Υποκριτων!!!
    2,5 ευρω η βενζινη σημερα;
    Στη μεση η ΠΑΝΑΓΙΑ!!
    3,5 ευρω η βενζινη μεθαυριο;
    Πιο ΔΕΞΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ,εννοω πολιτικα,για να ξεχωριζει απ την του ΑΛΜΥΡΟΥ,του Βολου!!
    ..ουαι υμιν….γραμ και φαρ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ. τα υπολοιπα ” ουαι”τη Μεγαλη Δευτερα!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.