37 οχήματα στην καραμπόλα της Εγνατίας πριν τα διόδια του Πολυμύλου – Δείτε φωτογραφίες



Μεγάλη καραμπόλα οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου στην Εγνατία Οδό λίγο πριν τα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης, λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR στη σύγκρουση των οχημάτων φαίνεται να εμπλέκονται 37 οχήματα , ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας.

Οι περισσότεροι οδηγοί και επιβαίνοντες οχημάτων βγήκαν μόνοι τους από τα οχήματα, ενώ κάποιοι χρειστηκαν τη συνδρομή των Πυροσβεστών που βρέθηκαν στο σημείο.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν αρχικά 7 τραυματίες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ενώ δεν φαίνεται να διατρέχει κανείς κίνδυνο, με τη διαδικασία της διακομιδής να συνεχίζεται.

Στο σημείο έσπευσαν 5 Πυροσβεστικά οχήματα με 16 άντρες, 4 οχήματα από Κοζάνη και 1 όχημα από Βέροια, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η διαδικασία της αποκάθαρσης του οδοστρώματος.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “37 οχήματα στην καραμπόλα της Εγνατίας πριν τα διόδια του Πολυμύλου – Δείτε φωτογραφίες

  1. Η ομιχλη ειναι συχνο φαινομενο σε εκεινο το σημειο και σε ολη την εθνικη οδο κοζανης βεροιας για αυτο πρεπει να γινει αμμεσα κατι με τον φωτισμο πριν γινει κατι πολυ χειροτερο

  2. Μόνιμο προβλήματα όταν έρχεσαι από Βέροια λίγο πριν φτάσεις στα διόδια Πολυμυλου,στο τελευταίο χιλιόμετρο 5/10φορες έχει ομίχλη , από φωτισμός άστα ΑΙΣΧΟΣ.Αλλα ξεχάσαμε οι ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τα έργα που έχουν γίνει με χρήματα όλων μας ΙΔΙΏΤΕΣ.

  3. Πληρώνουμε διόδια για Εγνατίας αλλά βλέπετε τι γίνεται δεν είναι μόνο να τα παίρνουμε αλλά και να προσφέρουμε όταν υπάρχει ένα μόνιμο πρόβλημα!!!! Δείτε στο Βέλγιο τι φώτα μόνιμα υπάρχουν σε τέτοιους δρόμους με τέτοια προβλήματα…..ενω εδώ ένα αίσχος και ντροπή τους…

  4. Φωτισμός ανύπαρκτος οι γραμμές διαγράμμισης δε φαίνονται καθόλου αλλά τα διόδια τα πληρώνουμε κανονικά κ πανάκριβα να κάνουν μυνησεις στον υπεύθυνο π διαχειρίζεται την Εγνατία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.