Μάσκα… τέλος! Πότε τις «πετάμε» στους εξωτερικούς χώρους



Νέα εποχή για την πανδημία του κορονοϊού, καθώς την άρση του μέτρου για… μάσκα υποχρεωτικά στους εξωτερικούς χώρους φέρεται να εισηγείται η Επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη 02.03.2022.

Πάντως οι ειδικοί απευθύνουν ισχυρή σύσταση να εξακολουθεί να χρησιμοποιείται η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός, αλλά και από τα άτομα με παράγοντες κινδύνου σοβαρής νόσησης και από τους ανεμβολίαστους.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως την μάσκα στους εξωτερικούς χώρους την «πετάμε» από το προσεχές Σάββατο, 05.03.2022.

Πρόκειται για ακόμη ένα βήμα με το βλέμμα προς την… κανονικότητα, με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ουσιαστικά να προαναγγέλλει την συγκεκριμένη εξέλιξη λίγες ώρες νωρίτερα, τονίζοντας ακόμη πως το φετινό Πάσχα είναι είναι… κανονικό για τους εμβολιασμένους.

Ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε συγκεκριμένα: «Μέχρι το φθινόπωρο η πανδημία θα βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό σε φθίνουσα πορεία, πάμε για αποκλιμάκωση μέτρων, κατά βάση για τους εμβολιασμένους».

«Δεν πάμε σε αποκλιμάκωση μέτρων προς το παρόν για τους ανεμβολίαστους, αλλά για τους εμβολιασμένους πάμε σε πλήρη αποκλιμάκωση», διευκρίνισε ακόμη.

3 σχόλια στο άρθρο “Μάσκα… τέλος! Πότε τις «πετάμε» στους εξωτερικούς χώρους

  1. Τραγικη ειρωνεια!!!
    Που φτασαμε;
    Το γέννημα των κουκουλοφόρων της κατοχής να προτρέπει τους σημερινούς έλληνες να πετάξουν τη μάσκα!
    Ο άνθρωπος που αρνείται το ολοκαυτωμα των Εβραιων και μεθάει ευτυχισμενα απ τους καπνούς όλων των Άουσβιτς μαζί ενδιαφέρεται για την κανονικότητα των ελληνων και για το κανονικό πάσχα ,το χριστιανικό,δειχνοντας ενδιαφερον στο ιουδαικό πασχα,προτύπωση του χριστιανικού!!
    Ενας άνθρωπος υμνητης εκείνων που περνούσαν τους ανθρωπους απ τη ζωή στο θάνατο,στο ΠΕΡΑΣΜΑ του θανατου,ενδιαφερεται για το κανονικο πασχα,που σημαινει ΠΕΡΑΣΜΑ απ τον θάνατο στη ζωή!!
    Να,ποιοί μας κυβερνουν σημερα!
    Ενας πολιτικος αχταρμας μισητών ακροδεξιων κομματων με λίγο πράσινο του κινάλ και λιγο κοκκινο απο θεοδωρικακο με αρχηγο τους,ενα αναλγητο και φθηνο ανθρωπακι που στελνει κατασχεμενα ουκρανικα καλαζνικοφ που προοριζονταν για σφαγες στη Λιβύη ,τα ξαναστέλνει στην ουκρανια για να συνεχισουν για 9 η χρονια το ταγμα- τα ταγματα του Α30Φ οι οπαδοι του χιτλερισμου να φονευουν παιδια,ρωσοφωνους και ελληνες της ουκρανιας!!
    Πως τα φερνει η ζωη;
    Αληθεια,τι σχεση εχει ο πλεύρης με τα ταγματα των εξολοθρευτων αμάχων της ουκρανιας;
    Ξαναδιαβάστε το σχόλιο…
    Πασχα= απ την εβραική λεξη Πεσάχ που σημαινει πέρσσμα!!
    Τα ετερωνυμα έλκονται;
    Βεβαιως και αποτελουν την ομώνυμη επιτελική αχρηστία!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.