Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 3 Μαρτίου στους Δήμους Εορδαίας, Καστοριάς, Φλώρινας και Πρεσπών



Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί ισχυρού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας θα ξεκινήσει στις 9:15 το πρωί. Στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ η λήξη των μαθημάτων θα γίνει στις 19:15. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται για αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15 π.μ. Οι Παιδικοί, Βρεφικοί Σταθμοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω καιρικών συνθηκών, αύριο Πέμπτη 3/3/2022, τα σχολεία στον Δήμο Πρεσπών όλων των βαθμίδων θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.