Δείτε τα κρούσματα κορονοϊού της Τετάρτης 2 Μαρτίου στη χώρα – Αυξημένα και σήμερα στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 2 Μαρτίου 2022:

15.557 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 57 νέοι θάνατοι και 399 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε τα κρούσματα κορονοϊού της Τετάρτης 2 Μαρτίου στη χώρα – Αυξημένα και σήμερα στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Τελικα με τους υποταγμενους και ραγιαδιστες χατζη,- αβάτηδες που μπλέξαμε,δε θα ξεμπλεξουμε ποτέ απο πανδημίες και απ το θανατικό!
    Δεν ειναι μονον ο μητσο- τάκης που πουλάει φούμαρα στο συστημα υγειας και όπλα σε πολέμους,αλλα υπαρχουν και οι Εισαγγελατοι,μισθαρνα οργανα της νεας δημοκρατιας!
    Ο εν λόγω Δυσ- αγγελάτος,οταν μιλαει για νεκρους,εχει στα πόδια του γράφημα- κέρινα ομοιώματα νεκρών και οταν μιλάει για το αφεντικό του τον μητσοτάκη,εχει στα πόδια του ενα γρσφημα- κερινο ομοίωμα ενός ψύλλου γίγαντα με ακουστικά ιατρού και με ένα καλαζνικοφ στα χερια του!!
    Υποταγή,ψευτιά,χρήμα για τους χατζηπαπαδάκηδες και παπα- αυτιάδες και για τον λαό;χάντρες και καθρεφτάκια!!
    Υποκριτες,ψευτες,τυμβωρυχοι, που ανοίγετε τάφους προκαταβολικά!
    Το μονον που ενδιαφερει τον μητσοτακη ειναι ναλθει το καλοκαιρι για ανέμελες ποδηλατάδες και τον δυσ-αγγελατο,δημοσιορυπαίνοντα ,της κακης αγγελίας για ανέμελες βόλτες με κότερο επτά αστερων,υπερπολυτελείας,αραγμένο τον χειμώνα στο Μονακό!!
    Και ο λαος;περιμενει να μην έλθει,ουτε χειμωνας,ουτε καλοκαιρι!
    Οι ανμερικανοι εδιωξαν τους δυστυχείς Ινδιανους απο την αμερική και οι μητσοτάκηδες και οι χατζη -ευα-γγελατοι- χατζη- αβά- τηδες βλεπουν τους διωγμενους Ινδιανους στα ματια υπερήφανων Ελλήνων!!
    Ντροπη σας,ντροπη σας,ντροπη σας,χωρις συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.