Ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων στους Δήμους Βοΐου, Σερβίων και Γρεβενών



Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή, αύριο, Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Βοΐου θα λειτουργήσουν στις 09:15 π.μ., λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 θα λειτουργήσουν από τις 9:15. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 στις 09:15 ενώ μία ώρα νωρίτερα θα λήξουν τα μαθήματα των εσπερινών γυμνασίων και λυκείων. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.